Ljupka Gojić Mikić
 John Pavlish
Još nije bila punoljetna

Ljupka Gojić Mikić prisjetila se naslovnice Glorije od prije 18 godina

Ljupka Gojić Mikić na društvenim je mrežama izazvala pravu lavinu komentara kada je objavila naslovnicu magazina Gloria iz 2000. godine, a koju je upravo ona krasila! Mnogi je se sjećaju i nakon više od 18 godina.

Ljupka Gojić Mikić, jedna od najuspješnijih Hrvatica u svijetu modelinga s inozemnom karijerom, danas vlasnica uspješnog modnog brenda, prisjetila se godine u kojoj je izabrana za novo lice prestižne francuske modne kuće Chanel. Tada je krasila i naslovnicu našeg magazina Gloria, toliko upečatljivu da je se mnogi i danas sjećaju! Njezino lice u krupnom planu, a na glavi rajf na rogove... Upravo ju je objavila na svom Instagram profilu, a pokraj nje napisala: #godinamijemutna.

Izazvala je brojne komentare, od onih da je riječ o godini 2000, preko pohvala na račun izgleda pa do anegdota njezinih vjernih prijateljica i pratiteljica na društvenim mrežama od kojih se jedna čak sjetila da je mamu nagovarala da joj kupi rogove!

#GodinaMiJeMutna

A post shared by ljupkagojicmikic (@ljupkagojicmikic) on

Ljupka je danas uspješna dizajnerica, a povremeno još uvijek snima reklamne kampanje. U doba najveće slave kao model radila je, osim za Chanel, za Annu Molinari, Givenchy, Armani, Yves Saint Laurent, Esprit, GAP, Mango, Naf Naf, Palmers, Pantene Pro V, Maybelline... Da im nosi nove kolekcije, angažirali su je velikani kao što su Issey Miyake, Christian Dior, Cacharel, Kenzo, Alexander McQueen, Yohji Yamamoto...

Danas ima troje djece, Janu Siennu, Milu Amelie i Mari Danu koje odgaja u sretnom braku s nogometašem koji trenutačno igra u Japanu, Mihaelom Mikićem.

Zvonimir Ferina
Ljupka Gojić Mikić

Linker
24. travanj 2024 06:38