Na Glastonburyju

Lorde nakon posjeta Hrvatskoj promijenila izgled: Pokazala novi imidž i čvrst stav

Glazbenica poznata po svojoj bujnoj i dugoj tamnoj kosi, prvi se put u karijeri odlučila za veliku promjenu izgleda.

Nakon dva spektakularna nastupa i mini odmora u Hrvatskoj slavna pjevačica Lorde drastično je promijenila izgled. Svoju dugu, tamnu kosu, glazbenica je pobojala u izrazito svijetlu nijansu plave. Ne zna se je li ju posjet zemlji svojih korijena inspirirao na ovu promjenu imidža, no Lorde je zablistala na pozornici Glastonburyja kao da je prirodna plavuša.

Produkcija koju je postavila na legendarnom festivalu, na čuvenoj Pyramid Stage, novozelandska pjevačica irskih i hrvatskih korijena predstavila se kao plavuša.

image

Lorde je nastupila na festivalu Glastonbury.

AVALON/PROFIMEDIA

Kako je pokazala i u Šibeniku, za svaki nastup ima pripremljen set od nekoliko različitih outfita, koje mijenja na sceni, zahvaljujući kreativnoj scenografiji.

Pjevačica je na nastupima u Šibeniku bila dirnuta gostoprimstvom 'svojih' ljudi, kao i oduševljena ljepotom prirode i mora. Dvije večeri za redom održala je emotivne govore. Na sredini koncerta, sa suzom u oku, govorila je o tome koliko joj znače nastupi u Hrvatskoj i Dalmaciji, budući da je njena majka Sonja Yelich porijeklom iz Hrvatske.

image

Pokazala je novu frizuru.

SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Čitajte i: Ostvario joj se san! Lorde je ovo čekala pune dvije godine, a mi još i duže

U Engleskoj, na jednom od najpoznatijih festivala na svijetu, pred punim gledalištem Lorde je malo ubrzala vrijeme obraćanja publici. Tako je već prije treće pjesme u mikrofon rekla što misli o trenutnoj situaciji u Americi i svijetu.

image

Lorde je na početku nastupa kazala što misli o odluci američkog Vrhovnog suda.

AFP/PROFIMEDIA

"Dobrodošli u tugu. Temperatura je nepodnošljiva dok se ne suočite s njom. Djevojke, želite li čuti tajnu? Sudbina vaših tijela je da budu pod kontrolom i da budu predmet objektifikacije, još mnogo ranije nego ste rođene. Taj horor je vaše pavo stečeno rođenjem. Ali postoji još jedna tajna. Vi posjedujete i drevnu snagu. Drevnu mudrost, onu koja je pokrenula svaku ženu koja je postojala prije nas. Ta mudrost je također pravo stečeno rođenje. Danas vas molim, neka vam životno djelo postane vježbanje i njegovanje te mudrosti, jer sve ovisi o tome. Je** Vrhovni sud", rekla je Ella Marija Lani Yelich O'Connor, poznatija po svom umjetničkom imenu Lorde.

Čitajte i: Nakon odluke kojima se ženama oduzima pravo na pobačaj: Olivia Rodrigo i Lily Allen sucima poručile 'F**k you'

Ovim je govorom izazvala oduševljenje publike, a zatim je izvela svoju pjesmu "Mood Ring", koju na turneji Solar Power obično izvodi na samom početku koncerta.

Linker
19. travanj 2024 06:43