SplashNews
Slatko iščekivanje

Lorde nastavlja 'škakljati' javnost detaljima oko novog albuma

Novozelandska glazbena zvijezda Lorde sinoć je u društvu prijateljica poput pjevačice Taylor Swift i manekenke Karlie Kloss u New Yorku proslavila službeni ulazak u svijet odraslih prema američkim zakonima, da skratimo – navršila je 20 godina. Bio je to razlog za vrlo emotivnu objavu Lorde koju je s fanovima podijelila na Facebooku.

S obzirom da je debitantski album izašao 2013. pod imenom "Pure Heroine", a kojem je prethodio singl "Royals" predstavljao veliki uspjeh na svjetskoj glazbenoj sceni tada šesnaestogodišnje Lorde, novi materijal se iščekuje s posebni nestrpljenjem. Danas je mlada zvijezda četiri godine starija i zrelija što i sama ističe, a novi materijal najavljuje kao nešto najbolje što je dosad napisala. Također, Lorde se iznimno veseli predstaviti ga javnosti pogotovo zato što je ovo nastavak njezinog odrastanja, ali datum ostaje neizvjestan. Cijelu emotivnu poruku upućenu fanovima sa službenog Facebook profila pročitajte u nastavku:

Iako je njezin još neobjavljeni album proglašen najiščekivanijim u 2016., konkretniji detalji osim kako je sve već završeno, nikako da procure u javnost. Preptpostavlja se da bi Lorde fanove mogla iznenaditi i neočekivano ga objaviti poput Franka Oceana i Beyonce.

Linker
25. travanj 2024 13:38