Kalinići na Visu
 Instagram
sretna vijest!

Lovre Kalinić itekako ima razlog za slavlje: U sretnu obitelj je stigla još jedna princeza

Jedan od vratara hrvatske reprezentacije ima što slaviti ovih dana, naime, njegova supruga i on proživljavaju najljepše dane nakon što im je u obitelj stigla prinova...

Vratar hrvatske nogometne reprezentacije Lovre Kalinić proširio je svoju obitelj. Njegova supruga Jelena rodila je djevojčicu Korinu kojoj se najviše obradovala njihova kćerkica Tomislava (3).

Na njegovom vjenčanju 2015. Jelena Rozga je do ranih jutarnjih sati zabavljala tristotinjak uzvanika. Lovre je tada pauzu prije priključivanja reprezentaciji iskoristio upravo za organizaciju vjenčanja, a uskoro nakon što je izrekao sudbonosno 'da', stigla je i malena princeza.

Zagreb, 110618.
Medjunarodna zracna luka Zagreb.
Hrvatska nogometna reprezentacija otputovala na Svjetsko prvenstvo u Rusiju.
Na fotografiji: Milan Badelj, Lovre Kalinic.
Foto: Damir Krajac / CROPIX
Damir Krajac / CROPIX / Hanza media
Milan Badelj, Lovre Kalinić

Njegova supruga Jelena, inače je magistra forenzike, a svoj privatni život čuva od javnosti. Ima zaključane društvene mreže i ne želi medijsku pažnju.

Nakon svjetskog prvenstva u Rusiji imao je probleme zbog ozljede, a pauzu u profesionalnoj karijeri je donijela i pandemija koronavirusa.

'Ja sam uvijek za to da se ide oprezno, pomalo, stepenicu po stepenicu. Kako u životu, tako i u sportu', rekao je Lovre.

'Za svakoga dođe pravo vrijeme, pa će tako doći i za mene, neće ni mene zaobići prilika, ali ponavljam, sve u svoje vrijeme...', rekao je strpljivi Lovre koji uživa u obiteljskim obvezama.

'Tomislava nam je bila centar svijeta za vrijeme karantene. Igrali smo se, kartali, crtali, izrađivali ukrase... Uživao sam u odrastanju djeteta koje bih vjerojatno u normalnim okolnostima propustio', rekao je za 24 sata Kalinić, koji je iz pandemije i svih nevolja koje su ga u profesionalnom životu snašle izvukao i nešto dobro.

Lovre je inače visok je 2 metra i jedan centimetar pa zbog toga stoji čvrsto na zemlji, a dodatnu potporu mu daje i supruga Jelena s kojom je stvorio oazu mira.

Čitajte i:

Lovre Kalinić napokon pokazao svoju Jelenu: Ljubav je na Visu

TOP 20: Najljepši trenuci naše reprezentacije zbog kojih su osvojili srce svijeta

Vida zaradio bećarac, Vrsaljka obuzele emocije, a Mandžino ime krasi navijačkog fiću

Linker
20. travanj 2024 15:57