Ana i Lucija Zaninović 2018. sa svojom djecom Tomom i Ervinom.
 Saša Burić / Hanza Media
MAME NA KVADRAT

Lucija i Ana Zaninović predstavljaju svoje mališane Ervina i Tomu

Splitske tekvandoistice, blizanke Ana i Lucija Zaninović, koje su potkraj prošle godine u samo mjesec dana rodile sinove Tomu i Ervina, nerazdvojne su i u majčinstvu: jedna drugoj rado pričuvaju bebu, a zatreba li, gladnog mališana i - podoje

Prvo se počeo meškoljiti Ervin, a onda se na drugoj strani kreveta uzvrpoljio Toma. Ani i Luciji bio je to znak da je vrijeme da nahrane svoje sinove: čim su mališane prislonile na grudi, prestali su nervozno mahati ručicama i nožicama, a već nakon desetak minuta obojica su ponovno blaženo spavala. Da sinovi 30-godišnjih splitskih tekvandoistica nisu tako uigrani, teško da bi Ana Zaninović Đapić i Lucija Zaninović Kuzmanić mogle odraditi prvo snimanje otkako su potkraj prošle godine postale mame. Njihovi muževi, Duje Đapić i Nal Kuzmanić, u to su vrijeme bili na poslu, no često su ih zvali da provjere kako su dečkići.

- Šalimo se da naši sinovi imaju dvije mame - dodaje Ana. - Naime, kad jedna od nas ima nekog važnog posla, druga ih čuva, a ako treba, obojicu i podoji. Najdraže im je zaspati u kolicima, na zraku, pa svaki trenutak koristimo za šetnju. Ujutro smo Lucija i ja same s njima, a popodne nam se pridruže i muževi.

Sve o njaljepšim danima ponosnih sestara Zaninović donosi novi broj magazina Gloria koji je u prodaji od četvrtka, 18. siječnja.

Linker
18. travanj 2024 21:27