sve se posložilo

Lucija Lugomer objavila najsretniju vijest: 'Dečko 2015., suprug 2018., tata 2020.'

Točno mjesec dana nakon što je sa suprugom Danijelom Grlićem proslavila prvu godišnjicu braka, najpoznatija domaća plus-size manekenka Lucija Lugomer pohvalila se da su u slatkom iščekivanju!

"Jedno je zaljubiti se u nekoga, drugo je voljeti nekoga, a treće je odabrati baš njega za oca svog djeteta", dirljive su riječi koje je Lucija Lugomer napisala pokraj fotografije na kojoj pozira sa suprugom, poduzetnikom Danijelom Grlićem. Oboje su nasmijani, ona u ruci drži bijeli dječji body na kojem na engleskom jeziku, jedno ispod drugog, piše: dečko 2015., suprug 2018., otac 2020.

Lucija i Danijel vjenčali su se 9. lipnja prošle godine u zagrebačkoj crkvi Sv. Blaža, baš onoj u kojoj su se vjenčali i njezini roditelji. Trudnoća je došla kao kruna njihove četverogodišnje ljubavi i najljepši dar za prvu godišnjicu.

"Znaš da nam ne trebaju tone cvijeća koje ćemo po/do-kazivati drugim ljudima kako bi dobivali tuđe hvalospjeve, jednostavno nismo ti ljudi. Mi smo našli svoje ideale i guramo svoje snove najbolje što znamo s dosadašnjim godinama, odgojem koji nam je dan i iskustvom kojeg imamo. Što ja ne znam - ti znaš. Što ti ne znaš - ja znam. Što ne znamo - naučit ćemo. Hvala ti za ravnopravan stisak ruke, hvala ti za svaki nježan dodir, za svaki skok u pomoć i pogled koji mi govori više od tisuću riječi", tople su riječi koji je Lucija Lugomer svom suprugu Danijelu Grliću javno uputila na dan slavlja prve godine bračne ljubavi.

Instagram

Vedran Peteh
Lucija i Danijel upravo vjenčani

Linker
01. prosinac 2021 03:23