Lucija Lugomer Instagram
trudničke boljke

Lucija Lugomer podijelila stvarnu sliku trudnoće: 'Plačem, izgubila sam apetit, pretjerujem s kupovinom i čistim kao da ne postoji sutra'

Iako je na društvenim mrežama teško procijeniti što je istina, a što laž, srećom postoje oni poput Lucije Lugomer koji s fanovima dijele realnost svakodnevnog života. Lucija je trenutno u slatkom iščekivanju svoje prve bebe, no na Instagramu je podijelila i onu nešto manje ugodnu stranu trudnoće.

Hrvatska plus-size manekenka Lucija Lugomer broji sitno do rođenja svojeg prvog sina Leona. Otkako se u srpnju pohvalila sretnom viješću, ne prestaje obožavatelje častiti fotografijama svog trbuščića i svega što trudnoća donosi. Na posljednjoj je podijelila svoj najnoviji zimski outfit, kombinirajući crnu dolčevitu i traperice s crvenom kariranom košuljom, crvenom torbicom i čizmama.

Iako se, kako je i sama rekla, sve doima savršeno, realnost je potpuno drukčija. U čak 10 točaka opisala je s čime se svakog dana treba boriti kako bi obavila čak i najbanalnije stvari:

"1) trebalo mi je ravno 7 minuta da obujem čizme jer živim u ugg-licama...da, još uvijek se obuvam sama i mogu spavati na polu-trbuhu,

2) renovacija je tek na 50%,

3) žgaravica me ne napušta već danima,

4) nosim na sebi one bapske gaće do pol trbuha,

5) ukliješten mi je živac u lumbalnom djelu kičme,

6) nemam apetit i voda je već danima najfinija stvar koja postoji na svijetu,

7) niti jedna majica više ne ide preko trbuha,

8) fale mi traperice jer su mi sve trudničke široke u struku bez obzira na trbuh,

9) plačem doslovno svaki dan bar jednom i ne znam razlog,

10) pretjerujem s kupovinom stvari za Leona i čistim kao da ne postoji sutra", otkrila je Lucija te zaključila da bez obzira na sve ove boljke još uvijek u potpunosti uživa u trudnoći.

Njezina objava potaknula je mnoge majke da joj udijele koji savjet po pitanju trudnoće i kako se lakše nositi s njom. Neke su protiv žgaravice preporučile konzumiranje grejpa ili oraha, dok su druge rekle da su im pomogle tablete protiv žgaravice.

Vijest o prinovi došla je kao poklon za prvu godišnjicu braka sa suprugom Danijelom Grlićem za kojeg se udala u lipnju 2018., a Lucija je tada podijelila simpatičnu fotografiju.

"Jedno je zaljubiti se u nekoga, drugo je voljeti nekoga, a treće je odabrati baš njega za oca svog djeteta", napisala je ispod fotke i raznježila mnoge obožavatelje.

Linker
25. travanj 2024 16:52