Lucija Lugomer
 Lucija Lugomer / Instagram
Nema labavo

Lucija Lugomer u emotivnoj objavi očitala bukvicu 'hejterima': 'Lupi šakom o stol i reci dosta'

Prošlo je dvije godine otkako se najpoznatija hrvatska plus-size manekenka udala za Danijela Grgića, a na svom Instagramu prisjetila se priprema za jedan od najsretnijih dana u životu - trenutak kada je isprobavala vjenčanicu iz snova. Fotografija snimljena toga dana potakla ju je da svojim fanovima ponovno poruči zašto je važno voljeti sebe i svoje tijelo te da nitko nema pravo govoriti im da nisu vrijedni.

Domaća najpoznatija plus-size manekenka Lucija Lugomer na svojim društvenim kanalima često se bori s 'hejterima' i progovara o nepravdi i diskriminaciji koju doživljava zbog izgleda svog tijela. Na Instagramu je objavila fotografiju staru nekoliko godina, kada je isprobavala vjenčanice prije nego je svom partneru Danijelu Grliću izrekla sudbonosno 'da'.

Lijepe uspomene potakle su je da poruči svojim fanovima i svima onima koji su je osuđivali zbog izgleda da je važno samo ono što VI mislite o sebi i svom tijelu.

"Jesi li ikada razmišljala o tome što bi bilo da si rekla jedno jednostavno ‘HVALA’ svom tijelu umjesto tog razmišljanja što će drugi reći i misliti? Umjesto te mržnje koju si osjećala kada si se pogledala u ogledalo? Mnoge stvari sam mogla razumjeti, nekada davno, ali razliku između mišljenja jedne ‘random’ prolazne i nepoznate osobe te roditelja koji osuđuje tvoje tijelo i tvoje bivanje to neću moći NIKADA", napisala je Lucija te nastavila:

"Jako puno vas mi je tokom ovih godina pisalo o strahu i osudi koji su doživljavali, što u svakodnevnom životu, što na poslu, što od kolega, što od roditelja..i moram vam reći da SVI zaslužujemo/zaslužujete doživjeti ovu sreću koju vidite na ovoj slici. Svi zaslužujete biti ovako sretni i ponosni. Svi smo jednaki ispod ovog neba i nitko na ovome svijetu nema tu moć reći vam drugačije. Nitko nema to pravo! Nitko se od nas nije rodio da bi bili omalovažavani, da bi se osjećali manje vrijedno i hodali pognute glave ovim svijetom. Uzmi stvar u svoje ruke, lupi šakom o stol i reci DOSTA! Jer bolje postoji. Jer teško je, ali sutra je novi dan i to znači nove prilike. Bullying NIJE ok i nikada neće biti ‘IN’ i biti ‘COOL’! Mozes više, zaslužuješ više i vrijediš više!!!", strastveno je poručila manekenka.

Vedran Peteh
Lucija i Danijel blistaju od sreće

Inače, Lucija se za sadašnjeg supruga udala u lipnju 2018. i to u zagrebačkoj crkvi, gdje su se prije 36 godina vjenčali njezini roditelji. Sretni supružnici su u veljači ove godine, točnije na Valentinovo, postali roditelji sina Leona, što im je bio najljepši poklon koji su mogli zamisliti.

Lucija je jednom progovorila i o tome da ju je odgojio samohrani otac. "Vrlo često kroz trudnoću pričamo o ljubavi između majke i djeteta, a ja vam iz prve ruke moram reći kao dijete samohranog oca da je za mene moj tata također veliki heroj. Jer ovu Luciju koju vi danas gledate, čitate, razumijete i podupirete, volite, je također stvorio muškarac. Itekakav muškarac! Muškarac koji je svoju ženu volio najviše na svijetu, no, ostao bez nje nakon mnogo godina ljubavi zbog teške bolesti", u emotivnoj objavi otkrila je Lucija.

Čitajte i:

Emotivna ispovijest Lucije Lugomer o odrastanju bez majke: 'Moj tata je veliki heroj. Itekakav muškarac!'

Lucija Lugomer super slatkom fotkom iz rodilišta javila sretnu vijest: 'Wow! Možete nas zvati mama i tata!'

Lucija Lugomer objavila najsretniju vijest: 'Dečko 2015., suprug 2018., tata 2020.'

Bili smo na vjenčanju Lucije Lugomer! Blistala je u vjenčanici koju čini 30 metara ruskog satena

Linker
20. travanj 2024 13:53