Nenad Dugi / CROPIX / CROPIX
STIGLA JOŠ JEDNA BEBA

Luka Modrić po treći je put postao tata

Nedolazak kapetana hrvatske reprezentacije na okupljanje momčadi uoči odlučujućih utakmica u kvalifikacijama za SP 2018. u Rusiji bio je jasan znak da proslavljeni nogometaš ima važnijeg posla - njegova supruga Vanja svakog je trena trebala roditi, a kako piše tportal, njihova je djevojčica danas stigla na svijet.

Vanja i Luka prije sedam su godina prvi put postali roditelji - njihovu je ljubav tad zapečatio dječak Ivano. Nakon četiri godine mališanu se pridružila Ema, a od danas su bogatiji za još jednu sestricu, djevojčicu javnosti zasad nepoznatog imena.

S obzirom na Lukinu poziciju u Real Madridu, obitelj Modrić većinu godine živi na madridskoj adresi. Ipak, nagađa se kako ovih dana borave u Zagrebu. Vanja je, naime, i prvo dvoje djece rodila u svom rodnom gradu, a i termin porođaja poklopio se s Lukinim obvezama u hrvatskoj reprezentaciji.

Obitelj Modrić svoju privatnost oduvijek pokušava držati podalje medija, pa se i za treću Vanjinu trudnoću saznalo tek u svibnju. Nagađanjima je na kraj tad stala fotografija na kojoj vidljivo trudna Vanja, Luka, njihove djece te supružnici Kovačić poziraju nakon što je Real Madrid ponio naslov prvaka Europe.

Friends

A post shared by Real Madrid Family (@realmadridfamily) on

Linker
25. travanj 2024 09:47