Reuters/EPH
Feštalo se

Luka Modrić slavio rođenje bebe s cijelom reprezentacijom

Kapetan hrvatske reprezentacije Luka Modrić kao pravi se kapetan ponio i u privatnom životu - prije tri dana nazočio je porođaju svoje supruge Vanje, koja je u zagrebačkoj Petrovoj bolnici na svijet donijela njihovo treće dijete. Koji dan kasnije, bio je red počastiti i suigrače, a fešta je prošla u veselju.

Nakon sedmogodišnjeg sina Ivana i četverogodišnje kćeri Eme, poznati bračni par Modrić dobio je treće dijete, djevojčicu. Vanja je rodila carskim rezom, u Klinici za ginekologiju i porode u Petrovoj u Zagrebu, a Luka je cijelo vrijeme bio uz nju.

Obitelj inače živi u Madridu jer Luka igra za klub Real Madrid, no termin porođaja baš se poklopio s Lukinim zagrebačkim pripremama s hrvatskom reprezentacijom. Luka je zbog sretnog obiteljskog događaja u ponedjeljak propustio prvi trening usret utakmici protiv Finske koja će se igrati u petak u Rijeci, no potom je nastavio punom parom, a ukazala se prilika i da sa suigračima proslavi rođenje trećeg djeteta.

Već za četiri dana reprezentaciju čeka još jedna od odlučujućih utakmica u kvalifikacijama za SP 2018. u Rusiji, a igrat će se u Kijevu.

@lukam10 enhorabuena por ser papa que alegría más grande que ya haya nacido, otro miembro para tu preciosa familia

A post shared by Luka Modric Club de Fans (@lukamodricfans) on

Linker
21. travanj 2024 00:13