Youtube
speed date

Luka Nižetić: 'Mislio sam da preljub nikada ne bih oprostio'

Splitski pjevač, koji osim glazbe obožava glumu i kuhanje, trenutačno traži nove pjevačke nade u showu 'Zvjezdice', ali i snima nove hitove u studiju. Kako se slaže s ekipom popularnog showa, bez čega ne može započeti dan i što nikada ne bi mogao oprostiti Luka Nižetić nam je otkrio u kratkom razgovoru.

Iako mu najteže pada kada nekoga od mladih kandidata mora izbaciti iz showa "Zvjezdice", Splićanin sa zagrebačkom adresom Luka Nižetić (34) uživa u svojem sudjelovanju u potrazi za novim glazbenim talentima i ističe kako djeca često bolje prihvate kritiku nego odrasli. Među članovima žirija, u kojem s njim sjede Mia Negovetić, Indira Levak, Enis Bešlagić i Zdravko Šljivac, glazbenik je pronašao svojeg "vragolastog brata", a u videu nam je otkrio i koju pjesmu pamti iz djetinjstva.

Osim što je poznat po svojoj svestranosti - uz pjevanje, voli glumu i kuhanje - Luku Nižetića mnogi smatraju jednim od najbolje odjevenih Hrvata. Iako mu titula laska, priznaje kako pred ormarom ne provodi mnogo vremena, a otkrio nam je i gdje je kultna suknja, odnosno kilt, u kojem se 2009. pojavio na modnog događanju i idućeg dana postao glavna tema.

Linker
03. travanj 2024 15:00