Profimedia, Zuma Press - News
Velika sretna obitelj

Ma kakav razvod! Victoria Beckham pokazala da je njezina obitelj jača nego ikad

Bivša Spajsica, a sada uspješna dizajnerica Victoria Beckham proslavila je 45. rođendan u društvu svog supruga Davida i njihove djece, a slavlju se pridružila i Hana Cross, djevojka njihovog najstarijeg sina Brooklyna. Iako ih rijetko vidimo sve zajedno, Victoria nije mogla odoljeti objavljivanju zajedničke fotografije na Instagramu, a David i djeca posvetili su joj dirljive čestitke.

Iako se prošle godine šuškalo da je poznati par Beckham pred rastavom, čini se da je to daleko od istine. Naime, Victoria Beckham proslavila je 45. rođendan u društvu supruga Davida i njihovo četvero djece, a zajedničku fotografiju sretne obitelji objavila je na svom Instagramu.

Njihov najstariji sin Brooklyn na majčin rođendan doveo je i svoju djevojku, manekenku Hanu Cross te su svi zajedno uživali na večeri uz svijeće i cvijeće.

Victoria bolji poklon za rođendan nije mogla poželjeti, a David, Brooklyn i sin Romeo čestitali su joj i objavama na Instagramu. "Mama Victoria, sretan ti rođendan. Želim ti najdivniji dan jer zaslužuješ da te djeca i ja razmazimo", napisao joj je suprug u virtualnoj čestitci.

Brooklyn je na svom profilu objavio staru fotografiju na kojoj ga Victoria kao dječaka drži u naručju. "Mama, sretan ti rođendan. Jako te volim, najbolja si mama i nevjerojatna žena", napisao je ispod fotografije.

"Sretan rođendan najboljoj mami na svijetu. Jako te volim i želim ti najdivniji dan", napisao je 16-godišnji Romeo.

Nakon što je Victoria prošle godine osvanula na naslovnici Voguea s djecom, ali bez Davida, počelo se nagađati da je njezin brak u krizi, iako je dizajnerica opovrgnula glasine. David je pak u jednom intervjuu priznao kako na svom odnosu sa suprugom mora jako puno raditi jer sve u životu postane puno kompliciranije kada je dvoje ljudi u braku dugi niz godina. No, sudeći prema osmjesima na njihovim licima i dirljivim čestitkama, raspadu braka nema ni traga.

Slavni je par imao veliku krizu koja je bila poprilično izložena znatiželjnoj javnosti kada je prije 15 godina njegova asistentica Rebecca Loos medijima otkrila da je imala aferu s njim te pokazala poruke koje joj je bivši nogometaš slao. Par, na čijem imidžu danas navodno rade tri PR agencije, je sve to demantirao te tvrdio kako je zbog svega njihova ljubav samo jača. U međuvremenu se Davida povezivalo s više različitih žena, ali niti jednom to nije bio skandal poput toga iz 2004. godine. Ove će godine, 4. srpnja, proslaviti puna dva desetljeća braka - koji izvana izgleda savršeno, ali - kao što je David rekao - nije nimalo jednostavan.

Linker
19. travanj 2024 20:25