Maja Jurović
Usklađen par

Mačke na vrućem asfaltu: Pjevačica i redatelj oduševili u jednom od prvih izlazaka u Zagrebu

Kreativan par poznat je po svom neobičnom odjevnom stilu, često usklađuju odjeću, a oboje vole retro komade koji evociraju šezdesete i sedamdesete godine prošlog stoljeća, i ovog su puta, u jednom od prvoh izlazaka nakon popuštanja mjera svojom pojavom oduševili.

Kantautorica Mirna Škrgatić i redatelj Miran Kurspahić, umjetničko - ljubavni par nakon duge karantene u kojoj su mnogo pjevali i stvarali, kao i većina građana s veseljem su dočekali ponovno otvaranje društvenog života te su s veseljem ovog vikenda obišli nekoliko mjesta u Zagrebu.

Snimljeni ispred kultnog zagrebačkog kafića Alcatraz u Preradovićevoj ulici, nakratko su došli obilježiti 25. rođendan tog popularnog zagrebačkog okupljališta. Ono što je svima skrenulo pozornost su njihovi neobični outfiti. Mirna je blistala u kombinezonu, metalik sjaja i gepard uzorka, a Miran nije zaostajao za njom, u svjetlijoj varijanti. Redatelj i glumac na svijetle pripijene hlače, obukao je sako zlatnog uzorka, koji također evocira izgled divljih mačaka.

"Tu smo večer bili na Fashion weeku u Gliptoteci, nakon čega smo produžili do grada podružiti se s prijateljima. Za tu prigodu jednog od prvih izlazaka nakon karantene malo smo se uskladili s mačkastim uzorkom", kazala je Mirna u razgovoru za Gloria.hr.

Život se vraća u grad

Dok je Mirna svoj izgled zadržala u glam-rock varijanti, podignuvši kombinaciju choker-ogrlicom i jednostavnim crnim sandalama i torbicom, Miran je kompletan izgled prebacio malo na divlji zapad.

Hrabru kombinaciju začinio je 'kaubojskom kravatom' i čizmama u sličnom stilu.

25 godina kafica Alcatraz / Alcatraz / Zagreb 03.07.2020. / foto: Maja Jurovic / Miran Kurspahic
Miran je kombinaciju začinio 'kaubojskom kravatom'.

Dvoje umjetnika koji gdje god se pojave plijene pažnju svojim originalnim načinom odijevanja, nedavno su proslavili godišnjicu veze, nakon nekoliko mjeseci izolacije, Zagreb su tom prilikom nakratko zamijenili jednim od najljepših dalmatinskih otoka - Visom.

Nakon što su se ponovno vratili u metropolu glazbenica i redatelj s veseljem su dočekali i povratak života, i onog noćnog i umjetničkog. "Ovo je jedan od prvih evenata koji smo posjetili i mogu reći i, naravno uz oprez i poštivanje propisanih mjera, moram reći da nam je drago da se život pomalo vraća u normalu", kazala nam je Mirna.

U jednom od prijašnjih razgovora za naš portal otkrili su kako se u karanteni intenzivno bave raznim oblicima umjetnosti . od slikanja, snimanja, pjevanja i sviranja.

"Nedostaju mi izlasci, koncerti, predstave, snimanja, ali ponajviše glazbene i kazališne probe te naravno košarka i ju-jitsu treninzi", otkrio je tom prilikom Miran.

Pročitajte i:

Mirna i Miran imaju recept za parove u karanteni: Red svađe, red akcije, ali bitno je samo jedno

Kad je Iggy sreo Ziggy: Uz zvukove mora i vjetar u kosi Miran i Mirna proslavili važan datum

Zajedno žive u karanteni i stvaraju novu umjetnost , a sada su zavapili: 'Osjećamo se kao u zatvoru'

Linker
16. travanj 2024 10:54