Profimedia
MAJČINSKI OSJEĆAJI

Madonna je potpuno zaljubljena u blizanke koje je posvojila

Nakon što je početkom veljače posvojila dvije blizanke iz Malavija, Madonna je sada objavila video u kojem djevojčice pjevaju popularnu dječju pjesmicu "Twinkle, Twinkle, Little Star."

U ovom slatkom videu blizanke Stella i Esther sjede na kauču odjevene u iste prugaste pidžame i pokazuju da su i same prilično glazbeno nadarene. Pjevaju dječju pjesmicu i plješću u ritmu uz pratnju melodije na glasoviru.

A post shared by Madonna (@madonna) on

Inače, Madonni je 7. veljače odobreno posvajanje djevojčica, ali će biti pod nadzorom suda godinu dana prije nego se proces finalizira. Sutkinja Fiona Mwale je govoreći o procesu izjavila da je Madonnu pitala različita neugodna pitanja kako bi osigurala da se pop-zvijezda neće osloniti na ranije pripremljen govor. "Ona je profesionalni izvođač i morala sam se zaštiti od mogućnosti da izvede unaprijed pripremljen nastup pa sam joj postavljala vrlo osobna, ponekad i neugodna pitanja na koja je davala vrlo iskrene odgovore" – izjavila je Mwale.

A post shared by Madonna (@madonna) on

Madonna je u zahtjevu za posvojenje izjavila da želi djevojčicama pružiti dom, ljubav i zaštitu, a ako je suditi po onome što objavljuje na društvenim mrežama, pop-ikona je istinski oduševljena činjenicom da joj je za sada odobreno posvajanje.

Linker
25. travanj 2024 05:43