Reuters
PUT DO SLAVE

Madonna: Kako je anonimna djevojka postala najveća svjetska zvijezda?

Snima se biografski film o Madonni koji će se zvati "Blonde Ambition" i u kojem će se analizirati njezin put do slave.

Autor filma je nova scenaristička zvijezda Elyse Hollander, a scenarij za film je prošle godine bio na vrhu takozvane "Black List" – godišnje liste najboljih holivudskih scenarija koji još nisu u produkciji. Sada ga je otkupio Universal Pictures.

Film će se fokusirati na Madonnino formativno razdoblje u New Yorku. Prema urbanoj legendi, Madonna je 1978. doletjela iz svojeg rodnog Detroita u New York sa samo 37 dolara u džepu. Navodno je tada rekla vozaču taxija da je odvede u "središte svega", a on ju je odvezao na Times Square.

Idućih nekoliko godina radila je kao model, plesačica i konobarica te svirala u bendovima Breakfast Club i Emmy, a kasnije je odlučila postati samostalna umjetnica i redovito je izlazila u kultni noćni klub Danceteria. Prve naznake pravog uspjeha pojavile su se 1983. godine kada je objavila album "Madonna" na kojem su bili hitovi "Holiday", "Borderline" i "Lucky Star".

Film "Blonde Ambition" koji će opisivati izuzetno uzbudljiv, dinamičan i nepredvidljiv život pop zvijezde trenutačno je u produkciji, ali još nije poznato kada će biti objavljen.

Linker
18. travanj 2024 05:54