instagram
rođendanski party

Madonnin sin u kombinaciji od koje bole oči: Nespojiv spoj Gucci trenirke, torbe i natikača

13 mu je godina tek, a već je toliki fan brenda Gucci da baš sve na njemu nosi njihov potpis - Madonnin sin David želi postati nogometaš, no ako u tome ne uspije možda se ostvari kao stilist...

Kraljica popa Madonna nije željela izostaviti 13.rođendan posvojenog sina Davida, a koji je s njom otkako je imao samo 13 mjeseci. Tada 32-godišnji Yohane Banda, otac dječaka koji je mjesečno zarađivao nekoliko funti uzgajajući krumpir i luk u siromašnom afričkom selu kazao je da je presretan što će mu sin živjeti u blagostanju koje mu on ne bi mogao pružiti.

Kako danas izgleda njegovo blagostanje jasno je iz pogleda na slavljeničku fotografiju Davida koji je od glave do pete odjeven u Gucci. Trenirka, gumene natikače i ruksak u vrijednosti oko 30 tisuća kuna, a u njegov se slavljenički stil uklopila i slavna majka koja je bila glavna zvijezda večeri u haljini koju je donijela s jednog od putovanja u Afriku.

instagram
gucci
Gucci gornji dio trenirke 2300 dolara, donji dio trenirke 1500 dolara, ruksak 1850 dolara i natikače 470 dolara

Uz biološku kćer Lourdes i sina Rocca, kojeg je dobila u braku s redateljem Guy Ritchiejem, Madonna je u afričkoj državi Malawi posvojila dječaka Davida Bandu 2006., a tri godine kasnije Mercy James.


Linker
16. travanj 2024 23:55