CARSKIM REZOM

Maja Šuput i Nenad Tatarinov postali roditelji: Stigao je sin, sreći nema kraja!

U Klinici za porode u Petrovoj pjevačica carskim je rezom na svijet donijela svoje prvo dijete za koje je odabrala ime, ali ga još ne želi otkriti.

Pjevačica Maja Šuput (41) i njezin suprug Nenad Tatarinov (37)postali su sretni roditelji dječaka kojega je pjevačica rodila u terminu. Jutarnji list piše kako je na svijet donijela zdravog sinčića teškog oko 2900 grama u zagrebačkoj Klinici za ginekologiju i porode u Petrovoj, a rodila ga je carskim rezom.

Cijelu trudnoću Maja je dijelila detalje sa svojim fanovima, čak i one najintimnije poput fotografija s ultrazvuka i reakcija supruga na vijest o trudnoći.

image
FOTOGRAFIJE: MAJA ŠUPUT/PRIVATNA ARHIVA

"Moram priznati da je to šok. Koliko god si ti spreman u životu na neke stvari, ali taj dan kada se to dogodilo ja sam baš bila u šoku. Ne mogu ti to opisati, kao da si mutav, evo. Svakako je pomogao onaj moment kad na ultrazvuku vidiš da se tamo nešto miče, a pogotovo sada s tri mjeseca kad vidiš baš bebu", ispričala je Maja.

image
FOTOGRAFIJE: MAJA ŠUPUT, PRIVATNA ARHIVA

U tom trenutku, nastavila je, prvi put je vidjela suze na Nenadovom licu. "On je počeo plakati, kao i svaki pošteni budući otac. Ali to je baš bilo lijepo, prvi put sam vidjela da čovjek plače. I onda ide sve dalje ide svojim tijekom, ali definitivno je sve obilježio zakon šutnje jer eto, zbog moje pozicije saznali bi svi više, manje da sam rekla više ljudi. Znalo je točno pet ljudi", rekla je.

image
FOTOGRAFIJE: MAJA ŠUPUT/PRIVATNA ARHIVA

Njihov zagrebački dom posljednjih je mjeseci bio u renovaciji zbog dolaska prinove, a kako su se radovi odužili, tek nedavno je sve bilo spremno za dolazak novog člana obitelji. Maja je na fotografijama otkrila da je dom uredila poput hotela, a posebno je oduševila dječjom sobom.

Linker
18. travanj 2024 03:09