Maja Šuput u svojoj kuhinji
 Instagram
Kakav hedonizam!

Maja Šuput iznenadila što sve ima u luksuznoj kupaonici! Njoj karantena nije tako teška

Poduzetnica i pjevačica poznata je kao obožavateljica luksuza, putovanja i dobrog života. Stoga i ne čudi što je odlučila u kupaonicu instalirati televiziju.

Glazbenica Maja Šuput provodi doba karantene u zagrebačkom stanu sa svojim suprugom Nenadom, a tom prilikom dokazala je još jednom koliko obožava luksuz. Koliki je hedonist, pjevačica je dokazala i kada je na Instagramu objavila fotografiju koja pokazuje kako Šuput ima televiziju i u kupaonici. Pogled puca iz kade, ne sumnjamo da je Maja više puta uživala u toploj kupki i dobroj seriji.

Osim televizije u prostranoj kupaonici, Maja je pokazala i da ne štedi na krpicama za kućna izdanja. Pozirala je u luksuznom Versaceovom ogrtaču, koji inače košta nešto manje od 3000 kuna. Ne čudi što si pjevačica sve to može priuštiti, poznata je kao jedna od najvećih 'radilica' estrade. Koronavirus donio joj je prisilni boravak kod kuće, a vrijeme je iskoristila da uživa sa suprugom.

Kako je nedavno otkrila u razgovoru za Gloria.hr, višak vremena koristi da bi učila talijanski jezik, dok Nenad otkriva svu raskoš svog kulinarskog talenta. "Garderoba, fotografija, muž se bacio na to da postane vrsni kuhar, svaki dan izmišlja što će novo kuhati, to ga baš veseli. Nikad nismo kući i uglavnom se hranimo vani, ovo je potpuno novo iskustvo. Mislim da će do kraja ove izolacije postati zaista nekakav ozbiljan kuhar.Bacila sam se na učenje, a uza sve to, gledamo filmove, uglavnom se debljamo, razmišljamo kako ćemo potrošiti kilograme koji se gomilaju", ispričala nam je Šuput i dodala da je sretna što izolaciju provodi uz čovjeka kojeg iskreno voli.

Čitajte i:

Maja Šuput iz kreveta: 'Debljamo se, sva sreća da se i volimo'

Pogledajte u kakvom luksuzu uživa Maja Šuput: Sa suprugom odmara u resortu u kojem za jednu noć treba iskeširati i do 5500 eura

'Ili ću se s time pomiriti ili ću kukati': Maja Šuput pred velikim životnim izazovom

Na lokacijama koje su hit na Instagramu: Maja Šuput ima fotku koju svi žele

Maja Šuput: 'Naš novi dom je gotov, Nenad je napravio spektakl'

Linker
20. travanj 2024 00:12