PRESS FOTO
Zabava je zagarantirana

Maja Šuput novim poduzetničkim pothvatom daje naslutiti i kojeg je spola njena beba?

Ako tražite zabavan i atraktivan poklon za djevojčicu, koji će zabaviti cijelo kućanstvo, zavirite u ponudu koju je lansirala hrvatska pjevačica Maja Šuput, a kojoj curice ne mogu odoljeti.

"Svatko može (za)pjevati, pa i vi!", poručuje pjevačica Maja Šuput roditeljima i djeci za koje je pripremila zabavan asortiman svojih proizvoda pod nazivom MAJUSHKA koje možete pronaći u dućanima Baby Center.

Misija Baby Centra je poticati potencijal te kreativni i zdravi razvoj djece, a proizvodi poznate pjevačice kao stvore i su za ludu zabavu i igranje uloga, učenje pjesmica i uživanje uz glazbu.

Glazbeni program otvara vrata veselim igrama

Glasan i shiny Majushka Mikrofon dolazi u 3 boje: rose gold, black i gold. Neka vaša djeca oslobode svoj glas, neke razvesele prijateljice i ukućane.

image
MAJUSHKA mikrofon
PRES FOTO

Majushka Kitty Cat slušalice simpatičan su gadget u životu svake djevojčice. Osim što su dizajnirane da služe kao modni dodatak, zbog adaptera koji dolazi u kutiji prilagođen je za slušanje glazbe s bilo kojeg tipa uređaja. Dolaze pakirane u prekrasnu kutiju koja djevojčicama služi i kao torbica. Naravno - sve je šljokasto, i u znaku Majushke.

image
MAJUSHKA slušalice
PRESS FOTO

Majushka slušalice Princess tu su za male princeze koje već znaju što žele.

image
MAJUSHKA slušalice
PRESS FOTO

Dnevnik za čuvanje najljepših tajni i sjećanja

I vi ste ga imali! Svaka djevojčica u svom odrastanju mora imati dnevnik. Sakrivanje dnevnika, zapisivanje malih, slatkih tajni dio je odrastanja, a Majushka Secret Diary ima mogućnost postavljanja tajnog koda kojom djevojčica može zaključati dnevnik. Osim što je svaka stranica uljepšana pastelnim bojama te Majinim ilustracijama, ovaj dnevnik je i multimedijalna bilježnica koja posjeduje 12 Majinih pjesama.

image
MAJUSHKA proizvodi stigli su u Baby Center
PRESS FOTO

Majin album za klince i klinceze u praktičnom USB izdanju

"Što je to ljubav" je zanimljivi album s novim pjesmama, snimljen u duetima s talentiranim djevojčicama i sadrži plesne, pjevne, nadasve zabavne pjesme edukativnog karaktera. Dolaze na USB sticku u obliku zvjezdice u plavoj ili rozoj boji. Stick je zapakiran u prekrasnu rozu kutiju s ukrasima od glittera pa kutija čini savršeni poklon.

image
MAJUSHKA USB stick s pjesmama
PRESS FOTO
Linker
17. rujan 2021 15:02