LJETOVANJE U TURSKOJ

Maja Šuput s obitelji na luksuznom putovanju: Oduševila pratitelje odličnom linijom nakon poroda

Pjevačica Maja Šuput ne skriva koliko uživa u društvu svojih najbližih - supruga Nenada Tatarinova i sina Blooma, a ovoga je puta obožavatelje iznenadila odličnom figurom tek nekoliko mjeseci nakon poroda.

Zbog pandemije rijetki putuju van granica, no pjevačica i poduzetnica Maja Šuput već neko vrijeme sa suprugom Nenadom Tatarinovim i sinom Bloomom uživa u luksuznom resortu u Turskoj.

Maja redovito putem objava na Instagramu obavještava obožavatelje gdje se nalazi i što radi, a posljednjim fotografijama mnoge je ugodno iznenadila "isklesanom" figurom tek četiri mjeseca nakon poroda.

Čitajte i: Maja Šuput u novom (i unosnom) poslovnom pothvatu: ‘Spavam svega četiri sata dnevno‘

"Brzo si ti vratila liniju, U top formi si, Ovaj badić je nešto najljepše u tvom ormaru", neki su od komentara pratitelja.

Nekada pozira sama, nekad sa sinom, a svakodnevno obožavatelje počasti novom modnom kombinacijom na fotografijama s plaže.

Jednodjelni i jednobojni badići pjevačici stoje odlično baš kao i dvodijelni i šareni, a svakom objavom s luksuznog resorta Maja privuče sve više pozitivnih reakcija.

Čitajte i: Maja Šuput na plaži: U društvu najvažnijeg muškarca ‘šalje‘ morske razglednice i oduševljava brojne pratitelje

Pratiteljima se posebno sviđaju objave fotografija malenog Blooma koji je u samo četiri mjeseca života više puta putovao avionom, a putovanje u Tursku bilo mu je prvo međunarodno, što za pjevačicu ima još veći značaj.

Inače, putovanje u Tursku bilo je prvo zajedničko putovanje Maji i Nenadu koji su se toj destinaciji sada vratili s novim članom obitelji. Par koji inače voli putovati nedavno je uživao na Jadranskoj obali, a prije dolaska Blooma, posjednje putovanje u dvoje supružnicima je bilo u Dubai.

Kao mama, Maja se odlično snašla, a jednom nam je prilikom priznala da u tome veliku ulogu igra i Bloom koji je beba za poželjeti! Uredan ritam hranjenja i spavanja, ide u prilog Majinom poslu, na čemu je posebno zahvalna.

Linker
24. travanj 2024 20:38