Demjan Rožman
Rođendan za pamćenje

Maja Šuput se od jednog rođendanskog poklona nije odvajala ni dok je bila na pozornici

Slavljenica Maja Šuput već nekoliko dana slavi svoj 40. rođendan, a posebna je slavljenička atmosfera bila na Rujanfestu...

Vladarica zabave Maja Šuput je na Rujanfestu na Bundeku proslavila svoj okrugli 40. rođendan pjevajući svoje najveće hitove.

Iza pozornice Maja je primala cvijeće i darove, a važan rođendan je slavila nekoliko puta. Dan prije doživjela je iznenađenje na svadbi jer su joj mladenci uz svoju svadbenu tortu pripremili rođendansku tortu. Okružena bendom i suprugom Nenadom, Maja nije skidala osmijeh s lica.

Prije tradicionalnog koncerta na Rujan festu backstage je ukrasila cvijećem od kojeg se nije odvajala ni na pozornici. Na kutiji buketa je pisalo 'Mojih prvih 40! Maja Šuput Tatarinov'.

Demjan Rožman

Demjan Rožman

Demjan Rožman

Ovu godinu pjevačica će pamtiti po vjenčanju na luksuznom imanju Meneghetti u istarskim Balama u svibnju.

Svadbeni šator bio je uređen kao u bajci - sve je bilo u srebrnim i crnim tonovima, dok je cvijeće bilo s naglaskom na bijelu, a slastice od crne čokolade sa zlatnim ukrasima. Prvi ples par je otplesao na pjesmu glazbenice Ellie Goulding, 'Love Me Like You Do'.

Ljubav para rodila se tijekom ljeta 2017. godine kad je Maja boravila u luksuznom hotelskom kompleksu D-Resort Šibenik, gdje je Nenad, Puljanin ruskih korijena, tada bio generalni direktor. Nije im dugo trebalo da shvate da su srodne duše koje više ništa ne može rastaviti.

Linker
15. travanj 2024 04:26