Broji sitno

Maja Šuput se pohvalila: Slika ultrazvuka otkrila neobičan detalj koji ju je posebno oduševio

Pjevačica je u osmom mjesecu trudnoće te posljednje pripreme za rođenje sina teku prema planu, a nakon što je vidjela najnoviju snimku s pregleda buduća mama se morala našaliti.

Naša pjevačica koja se nalazi u osmom mjesecu trudnoće brižljivo bilježi svaku fazu svog blaženog stanja, a sada je Maja Šuput podijelila sliku s ultrazvuka. Na slici se vidi lice bebe i njezin prćast, pravilan, nosić, kao i prstići koje maleni drži na licu.

Maja i suprug Nenad Tatarinov zasigurno su se oduševili ovim neobičnim detaljem, a Maja je uz snimku ultrazvuka napisala i kako joj stiže mala mudrica. "Baš sjedim nešto i razmišljam....", napisala je Maja te dodala oznake - pametno mamino, ljubav mog života i osmi mjesec trudnoće.

Čitajte i: Babymoon iz snova: Maja Šuput probudila se u jednom od najljepših hrvatskih resorta

Aktivna trudnica

Maja i Nenad čekaju sina, a kako je otkrila pjevačica dat će mu strano ime. "To čak nije tajna. Jednostavno me domaće ne interesira. Uz Šuput ne ide ništa, ali uz Tatarinov ide sve tako da ćemo uz njegovo razvaliti neko moćno ime. A ne kad dođemo negdje i moj muž onako kaže Nenad. Pa zašto? Tako lijep čovjek s takvim imenom. Smatram da s imenom obilježiš to djetetovo neko razdoblje, tinejdžersko, školsko kad te klinci maltretiraju i više to nije kao nekada. Sad klinci više nisu normalni, tuku se. Zamisli da dam djetetu neko ime da ga uvalim u probleme pa da mi cijeli život govori: 'Jesi li morala?'", objasnila je njihovu odluku nedavno Maja.

Šuput je inače jedna od naših najzaposlenijih glazbenica, koja svaki vikend ima nekoliko koncerata i gaža, no usporavanje ritma zbog pandemije idealno se poklopilo s Majinom trudnoćom. No ni drugo stanje glazbenicu nije prisililo da proteklih osam mjeseci sjedi kod kuće. Maja je ove zime uživala na putovanju u Dubai, a nedavno je s Nenadom posjetila i Plitvička jezera. Da ima sreće i odlično podnosi trudnoću, Maja je otkrila i Ani Radišić.

Čitajte i: Maja Šuput: ‘Uopće ne znam gdje se trudnice oblače, nigdje nema za kupiti ništa lijepo‘

"Nije mi se dogodila nijedna promjena raspoloženja, sve je isto osim što u ništa ne stanem. Ne znam gdje se trudnice oblače, nigdje nema za kupiti ništa lijepo. Osim za malog, za njega sam sve pripremila. Cijela roba mi je u autu, ne znam gdje ću s tim. Doma će mi navući prašinu, a prerano mi je da odnesem u praonicu", kazala je Maja.

Linker
23. travanj 2024 14:57