Antonija Stupar Jurkin
 Biljana Blivajs / Hanza Media
izvrsne ideje

Makeover u domu Antonije Stupar Jurkin osvaja na prvi pogled

Antonija Stupar Jurkin bit će zadovoljna ako njezin hobi preraste u posao, ali ako se to i ne dogodi, njime je već oplemenila svoj život i dom.

Nekadašnja TV voditeljica Antonija Stupar Jurkin posvetila se tijekom karantine još strastvenije svom hobiju - stvaranju nečeg opipljivog.

Pod njezinim nježnim rukama, naime, stare ili odbačene stvari pretvaraju se u funkcionalne predmete kojima oplemenjuje dom svoje obitelji u Odri pokraj Zagreba.

Zagreb, 211019.
Vodnikova ulica.
Na fotografiji: Antonija Stupar Jurkin, voditeljica na RTL-u.
Foto: Biljana Blivajs / CROPIX
Biljana Blivajs / Hanza Media
Antonija Stupar Jurkin

"Sve je počelo prije nekoliko godina, kad su mi trebali novi stolci, a ništa od onoga što sam gledala u trgovinama nije mi se sviđalo. Sjetila sam se da u garaži imamo neke stare stolce, nabavila alat i za dva tjedna imala novi komplet", rekla je prošle godine Antonija , koja je potom od starog rasvjetnog stupa napravila stalak za svijeće, a od grana drveta - vješalice. Svaki put kad u prirodi pronađe neki zanimljiv oblik, dobro ga izbrusi, impregnira i premaže bojom.

Hobi joj je postao strast, a nedavno je na Instagramu pokazala svoje nove uratke. Tako je stari ladičar prebojala u bijelo, a stolicama dala novi život pomoću zanimljive tkanine. Svi su oduševljeni.

Kad je u kreativnoj fazi, kaže Antonija, trebaju joj mir i tišina. Svoju vještinu i talent zasad nije komercijalizirala, ali sve veći interes prijateljica za njezine radove dobar je znak, dok komplimenti na društvenim mrežama samo pristižu, a i upiti za suradnju.

Čitajte i:

Zavirili smo u fotogenične domove poznatih Hrvatica: Bijela boja, minimalizam i luksuz na svakom koraku

Novi početak nekadašnje voditeljice: 'Izazovno je, teško je, ali, učiš dok si živ i veseliš se svemu što će prekretnica donijeti u budućnosti'

Zgodna RTL-ovka plijenila poglede: Visoki izrez za dozu seksepila

Linker
19. travanj 2024 01:26