SKROZ DRUGAČIJE IZDANJE

Maksim Mrvica drastično promijenio izgled: ‘Bio je to pokušaj trenda, ali izgleda da nije uspjelo‘

Proslavljeni hrvatski pijanist na otvorenju "Ljeto na Ljetnoj" u Opatiji pojavio se u skroz drugačijem - "blond" izdanju! Poznati zagrebački frizer Ivan Pervan komentirao je njegovu promjenu imidža.

Proslavljeni hrvatski pijanist, Maksim Mrvica, na otvorenju bogatoj ljetnog programa "Ljeto na Ljetnoj" u Opatiji pojavio se u skroz drugačijem izdanju! Glazbenik koji gotovo dva desetljeća na sceni nije drastično mijenjao frizuru, ovoga je puta kosu ofarbao u plavo i iznenadio javnost!

Čitajte i: Intimni razgovor s Maksimom Mrvicom: O glazbi, životu nakon razvoda, odnosu s bivšom suprugom i izazovima roditeljstva

Za Maksima Mrvicu kao da je vrijeme stalo od stupanja na hrvatske glazbene pozornice - klasična tamna kosa, jednostavna frizura i mladoliko lice godinama se nije mijenjalo, a Maksim se držao svog prepoznatljivog imidža. No, nedavno se puta odlučio na drastičnu promjenu, obojavši kosu u plavo!

image
Maksim Mrvica u Opatiji se pojavio s novom frizurom.
TEO KAMOV/CROPIX

Je li ova frizura trenutno "in", hoće li postati trend i kakva je trenutno poželjna među muškarcima, otkrio nam je poznati zagrebački frizer Ivan Pervan. Frizura je u njegovom stilu, samo u novoj boji i ponešto ležernijem izgledu, smatra frizer.

Čitajte i: Luka Nižetić kao Brad Pitt! Glazbenik nikad nije izgledao bolje, nova frizura oduševila

"Nisam pobornik ove frizure, a boja mi djeluje više kao "neuspjeh", nego kao nešto što se željelo postići", rekao je Pervan.
Frizer također smatra kako je ovo bio tek pokušaj trenda s obzirom na to da je trenutno "in" muška frizura nešto duže varijante, čak i blond nijanse, ali nikako ne nešto na tragu "žutog".

Je li ovo bio promašaj ili dobra odluka, prosudite sami!

image
Blond je trenutno "in", no ne i nijanske koje "vuku na žuto".
TEO KAMOV/CROPIX

Inače, koncert Masima Mrvice bio je prvi veliki događaj na otvorenome ove sezone i prvi nakon djelomičnog ublažavanja epidemioloških mjera. Mnogobrojna publika uživala je u vrhunskom glazbenom performansu pod vedrim opatijskim nebom.

Linker
24. travanj 2024 23:58