Sunčana nedjelja

Malena Lena već sad otkrila svoju ljubav, ponosna mama Jelena Veljača priuštila joj nezaboravno iskustvo

Tročlana obitelj sunčanu nedjelju odlučila je provesti na zagrebačkom Hipodromu, gdje je malena Lena po prvi puta uživala u čarima jahanja.

Iako je na svojem Instagram profilu, na kojem redovito objavljuje fotografije svoje mezimice, Jelena Veljača spomenula kako njezina kći nosi glumačke gene, nakon ovakve nedjelje više nije sigurno hoće li malena nastaviti stopama svojih roditelja ili će se možda odlučiti za karijeru jahačice. Naime, ponosni majka i otac Dražen Čuček svoju su djevojčicu odveli na jahanje na zagrebački Hipodrom, a u aktivnosti je toliko uživala da se roditelji pribojavaju kako će kroz koju godinu morati nabaviti konja. S kacigom na glavi i osmijehom na licu, uskoro dvogodišnjakinja, toliko je uživala da je producentica i spisateljica ispod fotografije komentirala kako je "bila izvan sebe od sreće, nije htjela s konja".

A post shared by Jelena Veljača (@jelka12) on

A post shared by Jelena Veljača (@jelka12) on

21-mjesečna Lena na svijet je stigla u prosincu 2015. godine i time razveselila svoje roditelje, novopečene supružnike, koji su u bračnu luku uplovili samo tri mjeseca prije. Upoznali su se tijekom priprema za predstavu "Prava stvar" te je između njih odmah zaiskrilio, a kako su igrali ljubavni par, poljupci koje su razmjenjivali svake večeri na sceni, zapečatili su stvar. Da im u braku cvjetaju ruže supružnici su potvrdili su i nedavnim fotografijama s intimne proslave godišnjice braka. Rođenje kćerkice bilo je "šlag na torti" njihove ljubavne priče, a glumci ne kriju koliko uživaju u roditeljstvu.

Linker
19. travanj 2024 19:12