instagram
večera za pet

Maleni Oscar ima stvarno strpljive roditelje: Slavni chef već sina tjera na svoj mlin

Slavni britanski chef Gordon Ramsay (52) i njegova supruga TV voditeljica Tana (44) nikada neće zaboraviti ulazak u 2019. godinu, a ne prestaju objavljivati fotografije malenog sinčića kojeg već vode na večere

Mirne bračne vode obitelji Ramsay koje traju 22 godine nedavno su opet bile začinjene sretnom vijesti. U prvim danima ove godine u život im je ušao maleni Oscar - njihovo peto dijete nakon Megan (21), blizanaca Holly i Jacka (19) i Matilde (17).

Oscar je već sad pravi ljubitelj it gastro mjesta. S roditeljima i sestrom Matildom bio je na večeri, a mnogi su sudeći po fotografiji rekli da je sin isti slavni otac. Sreća je obitelji Ramsey zakucala na vrata nakon teškog razdoblja. Prije dvije godine javno su progovorili o najtužnijim danima u životu. Naime, u petom mjesecu trudnoće TV voditeljica je imala spontani pobačaj što ih je emotivno slomilo.

Radosnu vijest o dolasku rode presretni roditelji su objavili na vrlo jedinstven način.

"Nakon tri Bafte i jednog Emmyja... napokon smo osvojili Oscara. Molim vas poželite dobrodošlicu Oscaru Jamesu Ramsayu", napisao je slavni britanski chef na svom Instagramu i šaljivo dometnuo kako je maleni stigao 3.4. u 12:58, taman na ručak. Maleni Oscar već je postao čest gost u restoranima iako je tek napunio šest mjeseci života.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Dinner with mum and dad xx

Objavu dijeli Oscar Ramsay (@oscarjramsay)

Linker
19. travanj 2024 05:34