ca
 Ana Mihalić
ČISTA SREĆA FRANKE I VEDRANA

Maleni Viktor izašao je iz rodilišta u tatinom naručju: 'Sad tek kreće ludilo'

Pjevačica Franka Batelić i bivši hrvatski nogometni reprezentativac Vedran Ćorluka fotografirali su se na izlasku iz Petrove bolnice uz sina Viktora svjesni da ih čekaju sasvim novi izazovi...

"Viktor, mama i tata su doma. Sad tek kreće ludilo! Hvala svim doktorima, sestrama i kompletnom osoblju Petrove bolnice. Uz takvu ekipu svaki oporavak je lakši! I još jednom hvala svima vama na željama i čestitkama.", napisala je mama Franka uz fotografiju na izlasku iz Petrove bolnice. Roditelji Vedran i Franka ma fotografiji imaju velike osmijehe na licu.

Dok je sina u hodniku zagrebačkog rodilišta držao ponosni tata Vedran, Franka je u ruci držala buket crvenih tulipana.  U 2020. su ušli kao proširena obitelj. 5. siječnja stigao im je sinčić Viktor kojem su se neizmjerno radovali, a nazvali su ga najljepšim božićnim darom.

"Bit će to predivna beba. Kakva 'kombinejšn'! Pravi mix ljepote! P.S. ne znam na koga bih više voljela da sliči", napisala je jedna od pratiteljica kada je par objavio da čeka bebu.

Franka i Vedran vjenčali su se krajem srpnja 2018. u njezinoj rodnoj Istri. Nakon obreda u župnoj crkvi Pohođenja Blažene Djevice Marije Sv. Elizabete u Balama, slavlje se nastavilo u glamuroznoj atmosferi na luksuznom imanju Meneghetti, gdje su njihovu ljubav slavili obitelj i brojni prijatelji poput kapetana hrvatske reprezentacije Luke Modrića i Ivana Perišića.

Linker
22. studeni 2020 20:17