Nema do kartona

Mali korak za čovječanstvo, ali velik za njenu macu: Morana Zibar se pohvalila posljednjim uspjehom

Zvijezda emisije ‘Potjera‘ posljednjih mjesec i pol uživa s novom preslatkom članicom obitelji - svojeglavom tigrastom macom - koja je upravo ‘popustila‘ i prihvatila skupocjeni poklon.

Većina vlasnika mačaka barem se jednom, ako ne i svaki put, susrela s ovom "mukom" - kupe ljubimcu skupu igračku, a njihova maca ili mačor uvale se u najobičniju kartonsku kutiju. Upravo je takvu scenu danima gledala Morana Zibar, jedina ženska lovkinja iz kviza "Potjera". Otkako je u njezinu obitelj krajem prošle godine stigla maca tigrica imena Nea, Morana svako malo svoje pratitelje na Twitteru izvijesti o tome što kućna maca radi. A sretnih vijesti ne nedostaje.

"Evo ga! O, happy day! Izašla je iz kartonske kutije i napokon primijetila ležaljku/penjalicu koju sam blesačici kupila za 300 kuna", pohvalila se simpatična lovkinja jednom malenom pobjedom. Naime, prije otprilike tjedan dana maca je između skupe penjalice i kartonske kutije vulgars - odabrala naravno ovo drugo. I tada je Morana situaciju marljivo fotodokumentirala i objavila na toj društvenoj mreži.

Novopečene 'mačje mame'

"Briga nju što sam za ovo iza dala 300 kuna", našalila se Zibar. Maca Nea u Moranin dom stigla je 28. prosinca. Malena tigrica jako se lijepo udomaćila u domu lovkinje, bez ikakvih strahova i problema je spavala u svim pozama, a također se bez straha penjala po svojoj vlasnici.

Čitajte i: Gastro sveznalica i omiljena lovkinja: 'Navečer imam najveći apetit, ali ga pokušavam zatomiti'

"Znam, mi novopečene mačje mame smo naporne, ali nakon što smo obavili humanitarno-donacijske zadatke, želim vam svima spokoj kakav Nea osjeća u svom krevecu", pohvalila se Zibar nekoliko dana nakon što je maca stigla.

Ova rođena Zagrepčanka po zanimanju je prevoditeljica, piše o gastronomiji, vodi pub kvizove, a često pohodi i profesionalna kulinarska druženja. Morana ima osnovnoškolku Katju sa suprugom programerom Filipom Tomišićem, a u njihovom kućanstvu od nedavno ih uveseljava i maca.

Linker
25. travanj 2024 02:41