Erika Gerdemark/Kungahuset.se
S KRALJEVSKIH DVORA

Mali princ: Kraljevska obitelji ponosno pokazala sina

Prekrasna slika života na kraljevskim dvorima stiže iz Švedske: princ Carl Philip novim je portretom javnosti pokazao svoju četveročlanu obitelj.

Jedini sin kralja Carla XVI Gustafa i kraljice Silvije s javnosti je prvi put podijelio portret na kojem su svi članovi njegove obitelji. Princ Carl Philip i princeza Sofia zadovoljno poziraju na fotografiji sa sinovima - princem Alexanderom i princem Gabrielom, najnovijim članom njihove male obitelji. Uz novi portret, kraljevska obitelj objavila je i kratku izjavu u kojoj su izrazili zahvalnost svima koji su im čestitali na prinovi.

- Veliko hvala za sve lijepe čestitke vezane uz rođenje našeg sina, princa Gabriela. Cijenimo Vašu ljubaznost – stoji u izjavi, a fotografije su ugodno iznenadile sve obožavatelje švedske kraljevske obitelji, iako ovo nije prva fotografija princa Gabriela. Najmlađi član kraljevske obitelji rođen je 31. kolovoza ove godine, a već je početkom rujna objaljena njegova prva fotografija snimljena u kraljevskoj palači u Stockholmu.

Obitelj je presretna zbog prinove, a uskoro ih očekuje još jedan veliki događaj: krštenje princa Gabriela održat će se početkom prosinca. Princ Carl Philip i princeza Sofia vjenčali su se u lipnju 2015. u kapeli kraljevske palače u Stockholmu, a prvo dijete, princa Alexandera dobili su u travnju prošle godine.

Linker
20. travanj 2024 12:36