Konkurencija je velika

Maltežanki predviđaju da će pobijediti na Eurosongu: Ima tek 18 godina, a njezina pjesma u vrhu je na kladionicama

Još nas nešto više od mjesec dana dijeli od najvećeg glazbenog spektakla koji će publika ipak moći pratiti uživo. Iako su našoj predstavnici Albini Grčić predviđali pobjedu, sada je favoritkinja predstavnica Malte.

Ovogodišnji Eurosong održat će se 18. svibnja u nizozemskom Rotterdamu, a na njemu će sudjelovati ukupno 39 zemalja. Hrvatsku će predstavljati mlada glazbenica Albina Grčić s pjesmom "Tik Tok" koja je jedna od favoritkinja, barem ako je suditi po ranijim anketama.

Čitajte i: Eurosong 2021. ipak će se održati ispred publike! No, za svakog tko želi gledati spektakl vrijedi posebno pravilo

No, prema najnovijim podacima britanske kladionice Smarkets, poznate po sjajnom predviđanju rezultata, pobijediti bi mogla predstavnica Malte, Destiny Chukunyere koja ima tek 18 godina. Otkako je objavljena na YouTubeu, njezina pjesma "Je Me Casse" osvojila je mnoge fanove poznatog glazbenog natjecanja te joj oni sada daju 17 posto šanse za pobjedu.

Osim toga, Malta je u samom vrhu i prema najnovijim anketama, no mnogo se toga može promijeniti u sljedećih mjesec dana. Destiny je odnijela pobjedu na dječjem Eurosongu 2015. godine.

Inače, Eurosong će se ipak održati pred publikom, iako se ranije mislio odustati od toga zbog pandemijskih mjera. Maksimalno 3500 posjetitelja moći će gledati svih šest proba, dva polufinala i finale Eurosonga, no svaki od njih mora na ulazu pokazati negativan test na Covid-19 jer bez njega ne mogu ući u dvoranu.

Još malo nas dijeli od ovogodišnjeg Eurosonga koji će se održati 18. svibnja 2021. u Rotterdamu. Iako se mislilo da će zbog pandemije koronavirusa natjecatelji nastupati ispred praznog auditorija, čini se da organizatori to nisu mogli dopustiti. Naime, publika će ipak moći uživo uživati u glazbenom spektaklu u dvorani Ahoy, no broj mjesta je ograničen.

Čitajte i: Upoznajte pobjednicu Dore! Obožava biti sa svojom bakom, studira povijest i engleski jezik, a voli nogomet

"Činjenica da sada imamo priliku ponovno održati Eurosong i to pred publikom, ostvarenje je sna. Zahvalni smo kabinetu i Fieldlab Events-u na ovoj perspektivi i povjerenju koje su nam dali", rekao je izvršni producent showa Sietse Bakker.

Linker
16. travanj 2024 05:15