London fog, John Pavlish, Profimedia
Mama i kći

Mame i kćeri zajedno u modnim kampanjama

Da su mama i kći dobitna kombinacija u modnim kampanjama jasno je već neko vrijeme: za takvim duom posegnuli su brojni luksuzni brendovi, a u svijetu modnih kampanja sada se našla i dvogodišnja Lena koja je spremno pozirala s mamom Jelenom Veljačom.

Cipele u kojima će korak njezine dvogodišnje princeze biti lak Jelena Veljača pronašla je u kolekciji skandinavskog brenda ECCO za koji je snimila kampanju sa svojom Lena. Kći kolumnistice i scenaristice i glumca Dražena Čučeka zabavljala se isprobavajući različite modele obuće koji su bili usklađeni s onima koje nosi 36-godišnja Zagrepčanka, a u kojima će se mama i kći ovog proljeća bezbrižno prošetati zagrebačkom špicom.

John Pavlish

John Pavlish /

Jelena Veljača i njezina Lena jedne su u nizu majki i kćeri koje su zajedno snimile modnu kampanju: brazilska manekenka Alessandra Ambrosio (36) je već nekoliko puta sa svojom Anjom (9) bila zaštitno lice nekog brenda, a prvi put su zajedno bile na modnom setu 2012., kada je Anja imala četiri godine.

London Fog

Da će u kombinaciji s kćeri, koja joj pritom jako nalikuje, postići veći marketinški uspjeh, svjesna je i glumica, producentica i dizajnerica Reese Witherspoon (42) koja je u veljači predstavila novu kampanju za svoju modnu liniju Draper James pozirajući u istim pozama s 18-godišnjom Avom.

Reese Witherspoon and her daughter Ava Phillippe are a double threat in a new campaign for the Hollywood actresss clothing line, Draper James.
The 41-year-old star enlisted the help of 18-year-old Ava to model some gorgeous clothes from the brands Valentines V-Day collection.
The blonde beauties look Valentines chic in the photoshoot, wearing complimenting red and pink dresses, with Reeses sleeveless number retailing for 5.
Ava  whose father in actor Ryan Phillippe, also models and cool tee with a heart print, which costs .
Talking about doing the photoshoot together, Reese said: I thought it might be fun to focus on Mother/Daughter love this Spring. 
There is nothing like the love I have for my daughter. We share every emotion with each other, our hopes, and dreams& We can talk for hours.
Ava added: I love being around my mom, and this shoot was an opportunity to have fun and support her work as a female entrepreneur. 
She also brings a lot of comfort and positive energy with her to work, and I think its inspiring to see her personal relationships with everybody on set. 
I had a great time being a part of the shoot with the bonus of having even more mother/daughter pictures!.
01 Feb 2018, Image: 362073290, License: Rights-managed, Restrictions: World Rights, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Mega Agency
Profimedia, Mega Agency

Vjeru u snagu majke i kćeri pokazao je i američki brend Calvin Klein kada je prije dvije godine angažirao glumicu i glazbenicu Zoë Kravitz (29) i njezinu majku, također glumicu Lisu Bonet (50) kao zaštitna lica nove kampanje za satove i nakit.

Calvin Klein

Osim luksuznih brendova, za tim receptom posežu i domaći: dizajnerica Kristina Burja još je 2013. godine angažirala svoju prijateljicu Vanju Horvat (45) i njezinu kći Ninu Mamić (23).

Press

Linker
20. travanj 2024 01:24