WAGO / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
svjestan je svoje pogreške

Mamurno jutro kod bivše: Bio je trijezan godinu dana, ali je ponovno posrnuo

Poznanici i obitelj poznatog glumca imaju razloga za brigu nakon burnog vikenda koji je iza njega. U Americi je počelo obilježavanje Noći vještica, odnosno Halloweena što su mnogi iskoristili za noćni izlazak - a onaj američkog glumca malo se oteo kontroli.

U večernji provod izašao je i glumac Ben Affleck, odnosno stigao je na Unicefov bal pod maskama u Hollywoodu. Iza glumca je teško razdoblje borbe s alkoholom koja traje dugi niz godina, a nakon što je već više o godinu dana trijezan, ovog vikenda je posrnuo i vratio se porocima.

Kamere su ga snimile s maskom na licu kako tetura uz auto nakon što se fotografirao s obožavateljicom. Glumac poznat po ulozi u filmu "Batman" već se nekoliko puta prijavljivao na rehabilitaciju, posljednji put u kolovozu 2018. godine kada ga je bivša supruga Jennifer Garner primorala da se prijavi u kliniku za odvikavanje, u koju ga je sama i odvezla. Od tada je izgledao kao da je na dobrom putu i bio je trijezan, a nakon izlaska za Halloween kazao je da je svjestan da je pogriješio.

Los Angeles, CA  - *PREMIUM-EXCLUSIVE*  - *USA AND CANADA CLIENTS MUST CALL FOR RIGHTS*
Ben Affleck seemed to have fallen off the wagon Saturday night at a Halloween party.
Ben was leaving La Peer Hotel in West Hollywood for the Unicef Masquerade ball. He clearly has trouble walking and uses the SUV to steady himself. He nearly fell before catching himself on the vehicle.
*MANDATORY, Image: 479240071, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: TMZ / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
TMZ / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

"Događa se, bio je to trenutak slabosti no neće se ponoviti", rekao je glumac za američki TMZ nakon što su ga kamere uhvatile ispred kuće njegove bivše supruge.

Ben je noć nakon izlaska posjetio Jennifer kako bi njoj i djeci pomogao s ukrašavanjem kuće za Halloween. Iako su rastavljeni, Ben i Jennifer i dalje imaju dobar odnos, a upravo mu je ona najveća podrška i motivacija kada je riječ o njegovoj borbi s alkoholizmom.

Brentwood, CA  - Ben Affleck stops by Jennifer Garner's house to help her and their kids decorate her house with pumpkins for Halloween! The actor reportedly fell off the wagon last night and appeared tipsy after attending the UNICEF Masquerade Ball with an unidentified mystery woman. Affleck stumbled and almost fell, steadying himself by leaning on a parked car for support. However, this morning the actor looks great as he enjoys the quality family time with his kids.

*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*, Image: 479290846, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Vasquez-Wagner AZ / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Vasquez-Wagner AZ / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Brentwood, CA  - Ben Affleck has a smile on his face as he visits ex Jennifer Garner after a wild night in Hollywood! The actor reportedly fell off the wagon and appeared tipsy after attending the UNICEF Masquerade Ball with an unidentified mystery woman. Affleck stumbled and almost fell, steadying himself by leaning on a parked car for support. However, this morning the actor looks none the worse for wear as he sips on an iced coffee as he arrives at Garner's home.

BACKGRID USA 27 OCTOBER 2019, Image: 479267507, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: WAGO / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
WAGO / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Par se razveo u listopadu prošle godine, no razdvojeni su već nekoliko godina. Zajedno imaju troje djece Samuela (7), Seraphinu Rose Elizabeth (10) i Violet Anne (13). U nekoliko navrata glumac je naglasio kako je sretan što je predivna žena poput Garner majka njegove djece.

Linker
24. travanj 2024 14:56