Počelo je!

Mariah kao prava kraljica Božića otvorila sezonu i u sobi punoj snijega poručila: ‘Vrijeme je‘

Čim je završila Noć vještica, slavna je pjevačica pripremila tematski video kojim je najavila početak najljepšeg doba u godini, pa odbrojavanje do Božića može početi.

Službeno je započelo najljepše doba godine, barem ako je suditi prema pjevačici Mariah Carey! Glazbena diva je otvorila blagdansku sezonu, a ako je netko na svijetu stručnjak za božićne blagdane - onda je to ona. Napisala je i otpjevala himnu svakog Božića "All I want for Christmas Is You", pjesmu koja je od 1994. na vrhu svih ljestvica.

I tako je "Kraljica Božića", kako glasi neslužbena titula pjevačice svjetske slave, odmah nakon završetka Halloweena proglasila božićnu sezonu otvorenom. Učinila je to preslatkim videom koji je objavila na Instagramu.

View this post on Instagram

Guess what? ❄️

A post shared by Mariah Carey (@mariahcarey) on

U kratkom isječku vidi se osoba zamaskirana u strašnu masku, dok prolazi kroz kuću glazbenice otvara vrata. Iza jednih, prekrivenih paučinom, nalazi se pjevačica smještena u sobi prepunoj borova i umjetnog snijega.

U božićnoj sobi, odjevena u pidžamu, pogleda na sat i svečano proglašava: "Vrijeme je!" Dok pjevačica zvoni sa zvoncima na ekranu se ispiše poruka: "Vrijeme je (Ali izgurajmo Dan zahvalnosti prvo)".

Oduševljeni ljubitelji Božića

Ovaj je video oduševio vojsku njezinih fanova, koji su odmah oduševljeno prihvatili početak božićne sezone. Među njima se našla i jedno poznato lice.

"Nema potrebe, Idemo! Moja božićna glazba počinje danas", kazala je pjevačica Jennifer Hudson u komentarima.

Pogledajte video

Mariah je ove jeseni otkrila mnogo toga novog o sebi u knjizi memoara "The Meaning of Mariah", za pisanje o svom životu rekla je da je bilo teško, ponizno i iscjeljujuće.

'Trebao mi je cijeli život da steknem hrabrosti i jasnoću da napišem svoje memoare. Želim ispričati priču svih trenutaka - uspona i padova, trijumfa i trauma, debakala i snova koji su doprinijeli tome da postanem osoba koja sam danas', kazala je Carrey.

U memoarima je otkrila kako je imala teško djetinjstvo, u kojem je proživjela obiteljsko nasilje, a starija sestra skoro ju je uvukla i u prostituciju. "Disfunkcionalne obitelji su idealna podloga za zlostavljanje, a mlade osobe idealan su plijen", kazala je. Kasnije je Mariahina sestra Alison u intervjuu opovrgla ovakve navode iz sestrine knjige.

Osim trauma iz djetinjstva, Mariah je otkrila kako je snimila grunge-alternativni album, sasvim usput, na vrhuncu slave u devedesetima.

Linker
18. travanj 2024 13:21