Getty Images for NYFW: The Shows
Ovo još nismo doživjeli

Marija Šarapova je sve iznenadila! Objavila je svoj broj mobitela i svima dala zadatak

U vrijeme koronavirusa i karantene negdašnja najbolja tenisačica svijeta Marija Šarapova je osmislila način da održi kontakt sa svojim obožavateljima širom svijeta, objavivši javno svoj broj mobitela.

"Pišite na 310-564-7981, Marija odgovara. Pošaljite svoje poruke, odgovorit ću svima", napisala je na društvenim mrežama 32-godišnja Ruskinja, koja se povukla iz tenisa prije nešto više od mjesec dana.

Šarapova je sve iznenadila objavljivanjem njezina telefonskog broja i pozivajući da ju se kontaktira izravno putem SMS poruka. Inače, na Instagramu Šarapova ma preko 27 milijuna sljedbenika, a slavna tenisačica je priznala da je ideju predložio jedan od sponzora.

"Ne gubite ljudski kontakt ovih dana. Moramo biti bliski u ovom kompliciranom trenutku, ali moramo se i držati na udaljenosti, pa ovdje možete pronaći broj mobitela na koji mi možete napisati poruku kako bismo mogli biti u kontaktu sa svakim od vas. I svaki je izvrstan kuhinjski recept dobrodošao", napisala je Šarapova.

Navedena usluga trenutno je dostupna isključivo korisnicima telefona registriranim u SAD-u, gdje Šarapova živi nakon što se oprostila od tenisa.

TORONTO, ON - AUGUST 05:  Maria Sharapova of Russia hits a shot against Anett Kontaveit of Estonia during a first round match on Day 3 of the Rogers Cup at Aviva Centre on August 05, 2019 in Toronto, Canada.  (Photo by Vaughn Ridley/Getty Images)
Getty Images


Konačno zbogom

"Kažem zbogom tenisu", napisala je u 32-godišnja ruska tenisačica, koja je trenutačno 373. na WTA ljestvici. "Nakon 28 godina i pet grand slam naslova, spremna sam na uspon na drugu planinu na drugačijem terenu", dodala je Ruskinja, nekada prva tenisačica svijeta, na čijoj je karijeri mrlju ostavila 15-mjesečna suspenzija zbog dopinga 2016.

"U davanju svog života tenisu, tenis je meni dao život. To će mi nedostajati svaki dan", napisala je Marija koja je na prvom mjestu WTA ljestvice provela 21 tjedan 2005.

ČITAJTE I:

Marija Šarapova - pariški portret jedne od najljepših tenisačica svijeta

Marija Šarapova ponovno ljubi

Marija Šarapova razvrgla zaruke sa slovenskim košarkašem

Linker
19. travanj 2024 11:35