STYLISH PUTOVANJE

Marijana Batinić i na ulicama Pariza je totalno šik

Godinama jedno od omiljenih televizijskih lica, voditeljica Marijana Batinić gledatelje privlači ne samo svojim šarmom, elokventnošću i ljepotom, nego i istančanim modnim stilom koji njeguje. Rado se i fotografira u trendi odjevnim kombinacijama, a posljednjih dana ima upravo savršenu kulisu – čarobni Pariz.

Francuskinje su diljem svijeta sinonim za stil i ljepotu, a naša Splićanka Marijana Batinić na pariškim se ulicama uklapa i više no dobro. Na svom putovanju zabilježila je sve važne trenutke i lokacije koje se ne propuštaju, a pratitelji njezina Instagram profila i više su no oduševljeni.

Ružičasti kaputić, marama oko vrata, lice s minimalnim make-upom i kosa raspuštena u nestašne valove Marijaninom su izgledu dali pravi francuski šik.

Simpatičnu Marijanu već niz godina gledamo u showu ‘Ljubav je na selu’, a u posljednje vrijeme i u ‘Život na vagi’. Uz bogatu i užurbanu karijeru 36-godišnjakinja je i mama dvogodišnje Ene. Marijana i njezin suprug, marketinški stručnjak Matej Pašalić na vječnu se ljubav zavjetovali u siječnju 2015. godine uoči dolaska njihove djevojčice na svijet, a lijepa voditeljica nerijetko naglašava kako joj je ovo najljepše životno razdoblje.

Linker
18. travanj 2024 03:19