Susret nakon dvije godine razdvojenosti
 Instagram
EMOTIVNI SUSRET

Marijana Batinić i Petra Nižetić: 'Sestre su ponovno zajedno nakon dvije godine'

Voditeljica Marijana Batinić je na odmoru iz snova. Nakon dvije duge godine razdvojenosti došla je u posjet svojoj prijateljici Petri Nižetić u Ameriku gdje sretne gospođe nadoknađuju propušteno vrijeme

Producentica i modna blogerica Petra Nižetić zbog ljubavi se preselila u Ameriku. Svoj američki san živi sa suprugom Franom Mastelićem za kojeg se vjenčala na Kineskoj plaži u San Franciscu prije dvije godine. Njihovo vjenčanje Dalmatinka s američkom adresom opisala je kao 'spontano, intimno i bajkovito'.

Petra ne krije da je udaja za Franu bila jedna od najsretnijih odluka u njezinu životu, no ipak, joj silno nedostaje obitelj i njezini prijatelji, a to je objasnila vrlo emotivnim statusom na Instagramu.


'2017. je prva godina koju nisam provela u Hrvatskoj. Ni dana. Prva u kojoj nisam zagrlila ćaću, mater, brata, bake svoje, psa. Prije koje poznajem još od osnovne škole. Prva u kojoj nisam popila kavu na Rivi, otišla u spizu na Kvatrić, bacila se u more na Kaštelet. 2017. je također godina u kojoj sam izgradila topao dom na drugom kraju svita s ljubavi svog života i započela divna neka prijateljstva, u zemlji koju sam, priznajem, jako podcijenila, a koja me svakim novim danom i putovanjem, sve više, ostavlja bez daha. 2017. je bila godina snažnih emocija i promjena... Šaka suza, vrića smijeha. Ća je život vengo fantažija'.

Ovih dana uživa, kako sama kaže, kao 'prasica' joj je u posjet došla u prijateljica Marijana Batinić koju je Petra odmah odvela na Venice Beach.


Instagram
Selfie sreće Petre i Marijane

Obje su u potpunoj ekstazi zbog susreta. 'Sestre su ponovno zajedno nakon dvije godine. Sretne smo kao prasice', stoji ispod njihovih fotografija.

Kolegice Petra Nižetić i Marijana Batinić zajedno su krenule s medijskom karijerom. Još u srednjoj školi zajedno su volontirale na splitskoj lokalnoj televiziji, a 2008. godine su diplomirale pravo, počele biti voditeljski dvojac i zajedno radile emisije poput 'Po ure torture' i 'Sexpresso'. Kasnije se Marijana ozbiljno primila televizijske karijere, dok je Petra svoju sreću našla 'preko bare'.

Linker
25. travanj 2024 13:20