Mario Kučera / Hanza Media
'ĆAKULA' NA ADVENTU

Marijana Batinić: Imala sam 15 kilograma viška, svaki dan se borim s vagom

O kilogramima, 'Životu na vagi', kćeri Eni i kuhanju razgovarali smo s jednom od najpopularnijih Splićanki sa zagrebačkom adresom - Marijanom Batinić. A u njezinu smo se popularnost uvjerili u samo sat vremena tijekom kojih je sa slučajnim prolaznicima 'okinula' desetak selfija

Više od tri mjeseca dogovarali smo snimanje s Marijanom Batinić što ni ne čudi s obzirom na njezine brojne angažmane. Zaposlena TV voditeljica napokon je pronašla vremena i ugurala nas u svoj pretrpani raspored u kojem sasvim dobro balansira između posla i obitelji u kojoj je glavna šefica njezina Ena koja će uskoro puhati tri svjećice na torti.

S popularnom Splićankom našli smo se na raskošnom Adventu na Zrinjevcu koji joj je, kako nam je rekla, omiljeni u Zagrebu. Rado uživa i u onome na Tomislavcu gdje je česta gošća zajedno sa svojom mezimicom Enom i suprugom Matejem Pašalićem. U pauzi od snimanja ‘Života na vagi’ Marijana nam je otkrila kako je i sama vodila borbu s kilogramima, što joj sve prolazi kroz glavu kada gleda sudionike kada se bore, ali i kako sama pazi na kile. Ispričala nam je i kakva je Ena djevojčica te zašto još uvijek spava s mamom i tatom u krevetu.

Linker
19. travanj 2024 03:54