Novopečena ‘plavuša‘

Marijana Batinić odlučila se za hrabru promjenu na kosi: ‘Išli smo u malo svjetlije, na jednu promjenicu‘

Poznata Splićanka već godinama njeguje imidž brinete, kao temperamentna Dalmatinka odlično je nosila dužu smeđu kosu, no sada je odlučila malo začiniti boju.

Marijana Batinić iznenadila je dosta velikom promjenom na kosi, naime, televizijska voditeljica jednom fotografijom na Instagramu otkrila je kako je sada - plavuša!

Svjetlije pramenove koji joj savršeno uokviruju lice, Marijana je ponosno pokazala poziravši za selfie. Budući da joj je njegovana smeđa kosa bila zaštitni znak godinama, zanimalo nas je kako je došlo do ove promjene te - kome je prepustila svoju kosu. U razgovoru za Gloria.hr Batinić je otkrila kome je dopustila da joj promijeni boju.

"Bila sam kod svoje dugogodišnje frizerke, to je moja sestrična, prva rodica Danijela Mastelić, frizerski salon D-art", započela je priču o promjeni imidža, odnosno frizure Batinić. Zatim je objasnila zašto svojoj rodici i frizerki toliko vjeruje.

"Kod nje sam od malih nogu, ona je prva osoba koja me ošišala, s pet godina... I uvijek sve promjene radim kod nje. Poznaje moju kosu, moj pigment, tako da malo smo išli u svjetlije. Ništa to nije toliko plavo, ali odlučila sam se za jednu promjenicu i jučer smo to napravile", ispričala je za Gloria.hr Marijana.

Prva frizerka, koja ju šiša i danas

Kako kaže, nije to tolika promjena, kako se možda čini na fotografiji, no bilo kako bilo, njezina bujna smeđa kosa, sada ima zlatne pramenove. Na ovu, kao i sve druge promjene, odlučila se baš kod svoje rodice Danijele.

"Ona je moja rođakinja, od tete kćer, prva me ošišala sa svojih šest godina, i uvijek je htjela biti frizerka. Tako da mi je ona prva frizerka, a to traje i do danas, i nakon jedno 35 godina", objasnila je Marijana koliko je posebna veza koju njih dvije imaju.

Linker
18. travanj 2024 12:28