CROPIX
čestitamo!

Mario Valentić slavi rođenje sina: 'Zaljubio sam se na prvi pogled u Nou'

Kondicijski trener Mario Valentić slavi rođenje drugog djeteta - njegova je partnerica u ponedjeljak poslijepodne na svijet donijela zdravog dječaka.

Glumac i kondicijski trener, 37-godišnji Mario Valentić ima najveći razlog za slavlje godine: njegova partnerica Ljiljana Mikić, koju od početka veze brižno čuva od očiju javnosti i rijetko je s njim na javnim događanjima, u zagrebačkom rodilištu Podobnik na svijet je donijela zdravog dječaka.

'Slavimo svaki dan, uz Nikino rođenje jučer je bio još jedan najsretniji dan u mom životu. Zaljubio sam se na prvi pogled u Nou, presretan sam! veselimo se prvim izletima u prirodu s našim novim članom posade', rekao je Mario Valentić za Gloria.hr.

Mariju je ovo drugo dijete: s voditeljicom Mirnom Maras Batinić već ima jedno dijete, osmogodišnjeg dječaka Niku. Sa sinom Nikom Mario provodi mnogo vremena te mu je usadio ne samo sportski, već i avanturistički duh te ga vodi na brojna putovanja koja uključuju pregršt zabavnih aktivnosti, pa čak i spavanje na otvorenom... Sasvim je sigurno da će im se i maleni brat vrlo brzo pridružiti u ovakvim druženjima.


Zagreb  040211.
Mario Valentic profesor kineziologije i osobni kondicijski trener. Dio tima ODRED ZA LJEPOTU akcije casopisa Vita i JL.
Foto: Berislava Picek / CROPIX
CROPIX

Linker
14. travanj 2024 02:59