čisti raskoš

Marko Grubnić prodaje luksuzni stan u Šestinskom dolu

Poznati stilist angažirao je agenciju za nekretnine za prodaju svojg stana vrijednog 309.000 eura iz kojeg se nedavno iselio.

Marko Grubnić u oglasnik je stavio svoj četverosobni stan od 116 četvornih metara koji se nalazi u elitnom djelu Zagreba gdje je cijena jednog kvadrata oko 2600 eura. Stan se nalazi na prvom katu novije građene zgrade s ukupno tri stana, jedini na etaži. Zatvorena površina stana iznosi 89,65 četvornih metara, a posjeduje i dvije natkrivene terase te garažu, spremište i parkirno mjesto.

U oglasu navodi kako je kuhinja u potpunosti namještena i opremljena kvalitetnim aparatima, u sobama se nalaze ugradbeni ormari, dekorativna kamena obloga u boravku, parket egzota, a unutarnja stolarija je bijele boje. Sav ugrađen namještaj i oprema ostaju u cijeni stana, a postoji mogućnost kupnje kompletnog namještaja. Još navodi kako stan ima protuprovalna vrata, alarm, video nadzor, pvc stolariju s dvoslojnim staklom i roletama, videoportafon, etažno plinsko grijanje te indirektnu rasvjetu. Ovaj luksuzni penthouse nalazi se na mirnoj mikrolokaciji, uvučen od glavne ceste, u blizini britanske internacionalne škole te dva kilometra od Šestinske crkve, stoji u oglasu.

Grubnić se, naime, nedavno iselio iz svoje nekretnine te je odlučio staviti je u prodaju. Sve prostorije imaju izlaz na terase na kojima se često fotografirao za Instagramu na kojemu su njegovi pratitelji već imali prilike zaviriti u raskošno gnijezdo. No, ondje se još uvijek nije pohvalio novom nekretninom u koju je odselio.

Linker
20. travanj 2024 14:36