Marko Tolja i zaručnica Ana Ivančević
 Davor Matota
POSVETA NAJDRAŽOJ ŽENI

Marko Tolja otkrio nam je spol djeteta i pokazao trudnu suprugu Anu

Marko Tolja Gloriji je otkrio spol djeteta koje stiže za mjesec dana, a da je uistinu najveći romantik na domaćoj estradi potvrdio je i novom pjesmom koju je posvetio supruzi Ani koja se pak pojavljuje u spotu

Pjesma ‘Sve što nisam ja’, koju će pjevač MARKO TOLJA (34) potkraj mjeseca izvesti na Zagrebačkom festivalu, posvećena je njegovoj supruzi ANI (33). Riječki glazbenik sam je napisao muziku i stihove za tu baladu, za koju ga je nadahnula zagrebačka ekonomistica i bivša manekenka s kojom se vjenčao prošlog srpnja.

Ana, koja čeka njihovo prvo dijete i trebala bi roditi za mjesec dana, u poodmakloj je trudnoći čak snimala spot za tu pjesmu. - Čekamo sina, no još mu nismo odabrali ime. Željeli bismo da bude kratko, ali odlučit ćemo kad se beba rodi. Jedva čekam taj trenutak i želim biti na porođaju - otkrio je Marko ekskluzivno za Gloriju.

Tek kad se iz užurbanog ritma i gradske vreve pobjegne u smiraj i tišinu, dolaze do izražaja stvari koje su nam zaista važne, a voljena osoba je svakako na prvom mjestu, priča Marko koji na kraju videospota odlazi u zagrljaj trudne supruge.

'Kada ti se u kratkom razdoblju dogodi toliko lijepih stvari u životu, jednostavno ti inspiracija dođe i bez da je posebno tražiš. Prošla je godina zaista bila puna sretnih događaja. Ovo je pjesma u kojoj bi se svi mogli pronaći. Velika je sreća kada nađeš srodnu dušu koja je u mnogočemu slična tebi, ali isto tako su razlike ono što čini život. Pjesma Sve što nisam ja priča upravo o tome', zaključuje pjevač.

Linker
25. travanj 2024 13:36