Screenshot
SUPERTALENT

Martina Tomčić ne prestaje šokirati: Natjecateljima ponovno ukrala show okrutnim komentarima

Prošle nedjelje emitirana je prva epizoda nove sezone Supertalenta na Novoj TV, a natjecateljima koji bi zbog svojih talenata trebali biti u prvom planu, show je i drugu nedjelju zaredom ukrala članica žirija, operna pjevačica Martina Tomčić.

Taman su se slegli svi komentari od protekle nedjelje kada je Martina Tomčić mladom bubnjaru Roku Dubravici iz Stankovaca rekla da osim što je njegova izvedba čini krajnje nervoznom, ima i malo blaži poriv za povraćanjem, ove je nedjelje nastavila u istom tonu. Ni komentari nekih gledatelja koji su njezinu izjavu prozvali bullyingom i zaključili da tako nastaju traume, nisu spriječili opernu divu da ponovno kaže baš sve što misli.

Tako je ove nedjelje Vukovarki Sarah Seifert, koja je prva natjecateljica koja se predstavila twerkanjem, objasnila kako takav nastup nije primjeren za show, a pritiskom na ‘X’ poželjela ju je odmah eliminirati iz daljnjeg natjecanja. ‘Hoće se dogoditi još nešto, ili samo lijeva, pa desna jabuka, pa zajedno ‘, komentirala je Martina još dok je Sarah nastupala, a twerkanje je usporedila s 'pozivom na parenje'.

Martinu Tomčić kontaktirali smo s pitanjem misli li da je pretjerala s komentarima kandidatima, ali članica žirija odbila je bilo što reći na tu temu.

Linker
12. travanj 2024 04:42