Damjan Tadić / Hanza Media
dizajnirica na mukama

Matija Vuica ima jutro iz pakla: 'Sjedim u policiji kao zadnji kriminalac'

Matija Vuica jutros je doživjela veliki šok - na vratima stana banuli su joj policajci koji su je odveli u najbližu policijsku postaju.

'Jutros u 6 sati pozvonila mi je i pokupila me hrvatska policija, njih dvoje. Izvukli me iz kreveta, bez rasprave, mogla sam se samo odjenuti i s njima otići u postaju u Petrinjskoj. Razlog: nisam se odazvala pozivu na svjedočenje tj. poziv mi nije (kako piše) bio više puta uručen. U prvi mah, u šoku, nisam znala o čemu se radi, a onda sam se prisjetila. Naime, prije dvije godina vozila sam se taksijem u centar i prije izlaska u Gajevoj, zbog gužve koju je napravio kamion i zakrčio promet, moj se taksista sporječkao s jednim od radnika te zaradio preda mnom šamarčinu. Nema veze što sam ja sjedila u taksiju. Tada sam već doživjela šok i jedva izašla iz taksija.... Nešto kasnije došao mi je poziv za svjedočenje na kojem sam se pojavila, ali nije ni optuženik (taj radnik)... Te sam uzalud dolazila, čak u Novi Zagreb... Što ima veze, imam ja vremena... Ostali pozivi, kao što piše, nisu mi uručeni pa nisam ni bila... i da skratim, sjedim u Petrinjskoj u policiji , takoreći preko puta stana gdje živim, kao zadnji kriminalac, i čekam da me odvedu na sud koji je u 9 i 30... Dalje vam ostavljam na razmišljanje. Naravno da neću stići na vrijeme na posao, da sve sto imam jutros dogovoreno neću napraviti, jer ovo je daleko važnije.., stoji u objavi na Facebooku Matije Vuice čije je ime izgovoreno nekoliko puta i na ovogodišnjim Oscarima.

Matija Vuica, promocijas Gloria Glam, Le bistro, Eslanada, 13022019, foto: Ana Mihalic

Poznata dizajnerica koja je u 40 godina rada izgradila zavidni uspjeh i izvan Hrvatske, ovim statusom je htjela opravdati svoj nedolazak na posao, a ovo buđenje još dugo neće moći zaboraviti.

Linker
16. travanj 2024 01:19