Instagram
PUT PUTUJEM

MEDENI MJESEC Ljubavni vapaji Ane Gruice i Borana Uglešića

Najprije je iznenadila objavom da ju je njezin partner, psihijatar Boran Uglešić zaprosio, a zatim je - dva tjedna nakon - na tajnom vjenčanju na Šolti svojem odabraniku rekla "uzimam" pred uskim krugom obitelji, dok sada, za kraj dinamičnog kolovoza - uživaju na medenom mjesecu.

Godišnji odmor na Jadranskoj obali započeo je odmah nakon tajnog vjenčanja na Šolti: nakon godinu dana veze Ana Gruica (35) se udala za splitskog psihijatra Borana Uglešića s kojim sada uživa u prvim bračnim danima. Par je otputovao u Italiju, u najromantičniji grad - Veronu, koji redovito posjećuju svi oni koji vole tragičnu ljubavnu priču Romea i Julije engleskog dramatičara Williama Shakespearea.

Ana Gruica fotografirala se sa svojim suprugom ispred najpoznatijeg mjesta u gradu i najslavnijeg balkona na svijetu - onog Julijinog. Svima koji se nadaju vječnoj ljubavi Verona je česta destinacija pa je tako i nedavno vjenčani par stigao u romantičan grad i svoju ljubav "zaključao" lokotom na željeznim vratima u ulici Via Cappello gdje se nalazi Julijina kuća. U atriju je smješten Julijin kip, a uz njezin spomenik je i zid prepun ljubavnih poruka, odnosno "ljubavnih vapaja", kako je to uz fotografiju ispred ispred zida sročila splitska glumica.

Objavu dijeli Ana Gruica (@anagruica)

Objavu dijeli Ana Gruica (@anagruica)

Objavu dijeli Ana Gruica (@anagruica)

Ana Gruica i Boran Uglešić vjenčali su se nakon godinu dana veze: prvi put su snimljeni zajedno u listopadu prošle godine, mjesec dana nakon što je glumica potvrdila da je njezinoj trogodišnjoj ljubavnoj vezi s putopiscem Hrvojem Šalkovićem, s kojim ima trogodišnjeg sina Marata Ivana, došao kraj.

Linker
18. travanj 2024 03:11