Karlie Kloss / Instagram
MEDENI MJESEC U AFRICI

Medeni mjesec na safariju: Čekali su tri mjeseca na prvo bračno putovanje, ali sada uživaju

Nakon tajnog vjenčanja u New Yorku u listopadu ove godine, jedna od najpoznatijih manekenki i njezin suprug morali su medeni mjesec malo odgoditi, ali zato sada punim plućima uživaju na putovanju Afrikom.

Manekenka Karlie Kloss i poduzetnik Joshua Kushner napokon su pronašli vremena da se opuste i otputuju na medeni mjesec. Čak tri mjeseca čekali su da im se ukaže prilika za duže putovanje pa su božićno i novogodišnje razdoblje odlučili provesti u Južnoafričkoj Republici i za svoje prvo bračno putovanje odabrali safari.

Lavovi, slonovi i žirafe, za koje se 180 centimetara visoka manekenka našalila da su njezino "pleme", samo su dio životinjskog svijeta koji je Karlie sa svojim suprugom uspjela upoznati na njihovom afričkom medenom mjesecu.

Par se vjenčao u listopadu, tri mjeseca nakon što su se zaručili, a zajedno su već šest godina. Karlie je na tajnom vjenčanju blistala u luksuznoj vjenčanici koju je kreirala Maria Grazia Chiuri, kreativna direktorica kuće Dior, a zavjete su razmijenili pred 80 ljudi.

- "Volim te više nego što to mogu riječima opisati. Josh, ti si moj najbolji prijatelj i srodna duša. Ne mogu dočekati da budemo zajedno zauvijek" - poručila je tada 26-godišnja manekenka koja je zbog Joshue prešla na židovstvo samo mjesec dana prije zaruka.

Linker
25. travanj 2024 15:44