I dalje sretni

Megan Fox i Machine Gun Kelly opet podigli prašinu: Svi se pitaju je li glumica trudna

Glazbenik je na pozornici pjesmu koju je pjevao posvetio ‘svojoj ženi‘, a jedan dio posvetio je i njhovom nerođenom djetetu.

Gdje god dođu Megan Fox i Machine Gun Kelly podignu mnogo prašine. Glumica i glazbenik osim po osebujnom stilu odijevanja, ovaj par ne suzdržava se od izmjenjivanja nježnosti pred fotografima i u javnosti. Tako je bilo i ovog puta na dodjeli Billboard Music nagrada u Las Vegasu.

No, raznježeni Machine otišao je korak dalje, on je nježnom posvetom potaknuo govorkanja da on i Megan iščekuju dijete. Naime, Machine Gun Kelly je tijekom dodjele nagrada posvetio pjesmu Twin Flame njihovu 'nerođenom djetetu'.

image

Megan Fox i Machine Gun Kelly na dodjeli Billboard Music nagrada.

SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

"Napisao sam ovu pjesmu za svoju suprugu", kazao je 32-godišnji muzičar, dok je nastupao na pozornici. Svirao je gitaru, a dio pjesme posvetio njihovom budućem djetetu.

Čitajte i: Billboard Music Awards: Olivia Rodrigo trijumfirala s čak 7 nagrada, Megan Fox privlačila najviše pažnje

"Predobra si za mene, ja sam preloš da bi me se zadržao, pretužan sam, usamljen, želim samo tebe', a nakon nekoliko minuta dodao je: "A ovo je za naše nerođeno dijete."

S obzirom na to da taj stih nije dio pjesme, nikome nije jasno je li Machine Gun Kelly najavio proširenje obitelji, odnosno trudnoću, ili su to samo planovi i želje za budućnost. Tako je potencijalna trudnoća Megan Fox postala tema društvenih mreža.

Par je nakon godinu i pol veze objavio da su zaručeni, a navodno planiraju ekstravagantno vjenčanje.

Linker
17. travanj 2024 05:29