PLIJENI PAŽNJU

Megan Fox poput prave barbike s plavom kosom: Pozirala u matchy outfitu sa suprugom

Američka glumica pozirala je s zaručnikom Machine Gun Kellyjem na premijeri njegovog Hulu dokumentarca ‘Machine Gun Kelly‘s Life in Pink‘ u New Yorku.

Glumica Megan Fox (36) u ponedjeljak se pojavila u neodoljivom izdanju sa svojim zaručnikom Machine Gun Kellyjem na premijeri njegovog Hulu dokumentarca u New Yorku.

Zvijezda se tranformirala iz svog uobičajenog crnog vamp looka u plavušu s ružičastim pramenovima te je izgledala poput prave Barbie u ružičastoj haljini s halterima. Megan je cijeli outfit upotpunila seksi ružičastim štiklama s remenčićima, a čak su i nokti bili u ružičastim tonovima.

image

Megan Fox u New Yorku

PROFIMEDIA PROFIMEDIA

S druge strane, njezin zaručnik je nosio ružičasto-plavi džemper u kojem su se nazirali njegovi tetovirani trbušnjaci. Dok je obične smrtnike zaista teško zamisliti sa pink zalizanom frizurom, Machine Gun Kellyju to čak i stoji.

image

Par se pojavio u matchy outfitu

PROFIMEDIA

Dok se Megan odlučila za smaragdni zaručnički prsten, Gun Kelly je nosio bisernu ogrlicu i više narukvica u njegovom prepoznatljivom stilu.

Glazbenik je svoj džemper upario s bijelim hlačama i remenom te sve ukrasio sa dva biciklistička lančića i bijelim tenisicama. Samoprozvani Blonde Don nema granicu kada je u pitanju nakit pa je nosio nekoliko srebrenih naušnica, prstena na nosu te zebraste prstenove na rukama.

image

Machine Gun Kelly, Megan Fox

PROFIMEDIA

I dok se mnogi pitaju čime je ovaj neobični muškarav osvojio srce jedne od najljepših žena svijeta, ona se ne obazire na komentare zlobnika već uživa u ljubavi i zajedničkim trenucima.

Naime, Megan je karijeru započela vrlo rano. Već je s pet godina uzimala sate glume i plesa. Kad je imala deset godina, preselila se na Floridu, gdje je završila školu, nakon čega je, zbog posla modela, otišla u Los Angeles.

Najpoznatija je po ulogama u filmovima Transformeri i Transformeri: Osveta poraženih, u kojima glumi uz Shiu LaBeoufa, kao i po ulozi u TV seriji Moja slavna sestra. Časopis za muškarce FHM proglasio ju je najseksi ženom svijeta za 2008. godinu. Osim Gun Kellyja, za njom uzdišu žene diljem svijeta.

Linker
25. travanj 2024 06:09