Krenuli su različitim putevima

Megan Fox prekinula šutnju o razvodu braka i priznala što misli o novoj ljubavi bivšeg supruga

Iako se slavni par razišao prije dvije godine, tek su sada potpisali brakorazvodnu nagodbu, a već su se našli pred novim bračnim i roditeljskim vodama.

Megan Fox (35) i Brian Austin Green (48) konačno su sklopili brakorazvodnu nagodbu, i to više od godinu dana nakon što su objavili da je među njima svršeno, a čini se kako je glumica prilično zadovoljna ishodom nagodbe.

US Weekly prenosi kako između Megan i Greena nije bilo predbračnog ugovora, ali važno je da je brak okončan. Par se vjenčao u lipnju 2010., a u braku su dobili trojicu sinova: Noaha (9) Bodhija (7) i Journeyja (5), uoči njihovog rastanka 2020. godine. Naime, par je prekinuo u svibnju 2020. nakon gotovo deset godina braka. Prije toga su nakratko prekinuli u kolovozu 2015. godine, ali su se ubrzo vratili jedan drugome.

Green je u svom podcastu 2020. godine izjavio: "Ona mi je najbolja prijateljica već 15 godina i ne želim to izgubiti”.

Glumac ipak nije uspio u svojoj namjeri, a sada je s bivšom suprugom pristao na zajedničko pravno i fizičko skrbništvo nad njihovo troje djece. Osim toga, Megan je ponovno vraćeno njezino djevojačko prezime.

Ova vijest je došla nešto manje od mjesec dana nakon što se Megan zaručila za repera Machine Gun Kellyja (31) te nakon što je Greenova djevojka, plesačica Sharna Burgess (36), otkrila da je trudna.

image

Megan proživljava romantične trenutke sa svojim novim zaručnikom.

DIGGZY/JESAL/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Iako je bivši bračni par prošao kroz prilično buran razvod, čini se kako je Megan sretna zbog suprugove nove ljubavi. Hollywood Life prenosi kako Fox smatra da je Sharna pravi blagoslov za njezinog bivšeg muža i vjeruje da će biti odlična majka.

"Megan je doista uzbuđena zbog togs što je Brian pronašao nekoga tko ga čini sretnim. Priznaje da je on briljantan otac i smatra kako zaslužuje nekoga poput svoje nove djevojke", prenosi izvor Hollywood Lifea.

Čitajte: Nakon deset godina braka, Megan Fox službeno vratila djevojačko prezime

U međuvremenu, Megan proživljava romantične trenutke sa svojim novim zaručnikom, a među njima je iskra počela frcati otprilike u isto vrijeme kada je Fox prekinula s bivšim suprugom.

Linker
25. travanj 2024 16:04