Profimedia, Press Association
Nek' se narod veseli

Meghan i Harry na svadbu pozvali i 2.640 pučana

Par je odlučio svoje veselje podijeliti sa stanovnicima Velike Britanije na poseban način!

O najiščekivanijem vjenčanju godine svako malo doznajemo nešto novo!

Kraljevska palača danas je objavila kako su princ Harry i odabranica njegova srca, Meghan Markle, odlučili dodatno razveseliti pučane, pa su na vjenčanje pozvali i 2.640 'običnih ljudi' iz naroda.

Par je tu zaista veliku skupinu pozvao u Windsor, kako bi mogli gledati dolazak mladenaca i njihovih uglednih gostiju u crkvu te zatim prisustvovati ceremoniji u kojoj će novovjenčani par stanovnicima Velike Britanije mahati iz kočije, piše People.

Glasnogovornici Kensingtonške palače izjavili su kako će ovo vjenčanje odražavati osobnosti mladenke i mladoženje te kako su Harry i Meghan nevjerojatno zahvalni na predivnim željama koje svakodnevno pristižu iz svih krajeva zemlje.

"Jako se vesele vjenčanju i ideji da će svoje slavlje moći podijeliti s javnosti", naglasili su iz Kensingtonške palače.

Prince Harry and Meghan Markle in the Sunken Garden at Kensington Palace, London, after the announcement of their engagement., Image: 356277546, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Press Association
Profimedia, Press Association
Na objavi zaruka u Kensingtonskoj palači

Linker
19. travanj 2024 13:49