Profimedia, Avalon Editorial
jedno poglavlje iza njih

Meghan i Harry okrenuli leđa Kate i Wiliamu i krenuli svojim putem

Već mjesecima se šuška kako poznata kraljevska braća, princ William i Harry, nisu u najboljim odnosima otkad je Meghan ušla u njihove živote, a sada su Harry i Meghan službeno izašli iz humanitarne organizacije koju su osnovali zajedno s Williamom i Kate Middleton.

Kengsintonska palača objavila je kako su princ Harry i Meghan Markle izašli iz humanitarne organizacije 'The Royal Foundation' u kojoj su zajedno s princom Williamom i Kate Middleton poticali na očuvanje mentalnog zdravlja i surađivali s drugim humanitarnim organizacijama. Ovaj 'raspad' poznate četvorke na poslovnom planu uslijedio je nakon šuškanja da su kraljevska braća u zavadi zbog Meghan Markle te da su tenzije sve veće.

No, kraljevski izvori tvrde da je razlog odvajanja priprema oba para za njihove buduće uloge. "Kasnije ove godine The Royal Foundation postat će glavno dobrotvorno humanitarno i filantropsko vozilo za Vojvodu i Vojvotkinju od Cambridgea, dok će Vojvoda i Vojvotkinja od Sussexa osnovati vlastitu humanitarnu zakladu s podrškom The Royal foundation-a. Oba para nastavit će raditi na projekima u budućnosti, uključujući i proglam Zaklade za mentalno zdravlje 'Heads toghether'. Ove promjene osmišljene su kako bi najbolje nadopunile rad i odgovornosti Njihovih kraljevskih visočanstava i pripremile ih za njihove buduće uloge", poručili su iz Palače.

File photo dated 28/02/18 of (left to right) Prince Harry, Meghan Markle and the Duchess and Duke of Cambridge during the first Royal Foundation Forum in central London., Image: 404227169, License: Rights-managed, Restrictions: FILE PHOTO, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Press Association
Profimedia, Press Association

Dodali su da je oboje supružnika ponosno na zajednički rad i rezultate unutar Zaklade te da će se i dalje truditi mijenjati živote ljudi na bolje. Nedavno su Meghan Markle i princ Harry na Instagramu prestali pratiti Williama i Kate, a jedan od kraljevksih izvora rekao je da je odnos između braće bio jako napet."Stvari su se jako pogoršale jer se William i Harry nisu vidjeli mjesecima nakon Harryjevog i Meghaninog vjenčanja. Njih dvoje žele raditi drugačije od Williama i Kate. S obzirom da je William budući kralj, organičen je u onome što može raditi, no braća su sada puno bolje", poručio je izvor.

Također, nagađa se da se Meghan s Harryjem i novorođenim sinom Archiejem planira preseliti u Južnoafričku republiku, gdje bi trebali živjeti četiri mjeseca u godini, no kraljevski izvor je rekao da bi se taj plan proveo tek iduće ili 2021. godine.

Linker
24. travanj 2024 15:46